Volg je hart
Ontdek je missie
Deel jouw gave

Magische marketing en creatieve coaching voor bewuste ondernemers

petra van dreumel

Creër jouw bedrijf vanuit je kracht

Wat als je in je werk en je leven wat vaker je hart zou volgen? Wat als je op je intuïtie zou vertrouwen in de keuzes die je maakt? Wat als je echt kan staan voor wie je bent en zou werken vanuit jouw kracht? Ik help ondernemers en teams om hoofd en hart te verbinden voor verbinding, innovatie en groei. Met mijn workshops, coaching of 1-op-1 sessies ontdek je waar je voor staat en hoe je het beste uit jezelf of jouw onderneming kan halen. Creatiekracht noem ik dat!  

Liefs, Petra

We hebben het allemaal in ons om een leven te creëren dat echt bij ons past.

Our Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipis cing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar dapibus leo.

Service One

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.

Service Two

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.

Service Three

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.

aan de slag

HOE IK JE KAN HELPEN

VIND JOUW ESSENTIE

Welke missie heeft jouw ziel meegekregen in dit leven? Wat zijn jouw talenten, thema’s en uitdagingen? Waar droom je écht van? Samen met jou ga ik op zoek naar jouw essentie: de basis voor jouw werk, leven, onderneming en relaties.

spirituele retreat workshop gelderland

VORM JOUW VERHAAL

Voor bezielde ondernemers is marketing geen trucje, maar een vertaling van wie ze zijn. Ik help je om een sterk en aantrekkelijk ondernemersverhaal te vormen, passend bij jouw essentie.

spirituele retreat workshop gelderland

CREËER JOUW LEVEN

Creatiekracht is het vermogen om een leven te creëren dat in lijn in is met jouw hart. Met mijn boeken, workshops en coaching help ik je om het leven waar je naar verlangd te manifesteren.

VOOR ONDERNEMERS

ZAKELIJKE WORKSHOPS

Ben jij coach, healer of lichtwerker en wil jij meer helderheid krijgen in jouw kracht, aanbod en aanpak? Met een Essentiesessie ontdek je hoe je jouw missie krachtig én authentiek de wereld ik kan brengen. Een unieke dag vol inzicht, persoonlijke groei en praktische stappen.

KOM TOT BLOEI

HOE IK JE KAN HELPEN

Illustraties

Wat ik het liefste doe: vormgeven van geluk. Kleurrijke en troostrijke illustraties gemaakt vanuit het hart.

Online programma's

Leer te luisteren naar je hart en je creatiekracht te laten stromen met fijne en inspirerende online programma's.

Inspiratie

Soms kan je wel wat hulp gebruiken in jouw groeiproces. Bekijk mijn blog met verhalen en inspiratie.

Boeken

Start met dromen, geholpen door een prachtig geïllustreerd boek vol oefeningen en inspiratie.

Workshops

Online of in een groep: met mijn workshops ga je zelf aan de slag met jouw dromen of geluksfactoren.

Blijmakers

Ontdek mijn collectie wenskaarten, kalenders en andere geïllustreerde blijmakers in de shop.

over mij

Hai, ik ben Petra. Illustrator, auteur en coach. Maar ook marketing manager, bananenbroodbakker, professioneel chaoot en moeder van Mias. Ik schrijf, teken en vertel over geluk. Met mijn boeken Van Dromen naar Doen en Een boekje vol geluk heb ik al duizenden vrouwen geholpen om hun hart te gaan volgen. En in mijn workshops en programma’s gebruik ik creativiteit om jouw creatiekracht te vergroten. Want ook jij hebt het in je om geweldige dingen te bereiken, en het maakt mij blij om je daarbij te helpen.

BOEKEN

KOM TOT BLOEI

Gezien in

This Can Be Secondary Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

This Can Be Secondary Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Testimonials

Wat anderen zeggen

Al duizenden vrouwen heb ik mogen helpen bij het volgen van hun hart. Dit is wat enkelen daarover zegggen:

"Jouw boek heeft mij van bij het begin meegetrokken in een positieve denkwereld waarvan ik wel wist dat die ergens bestond voor mij, maar die ik persoonlijk nog niet zo gevonden had."
Danielle - Booksandwords.be
"Ja, weet je — als iemand zo gepassioneerd zijn dromen volgt, dan ben ik om. Petra deed alles zelf: het idee bedenken, de oefeningen, het illustreren. Dat vind ik zó tof. Het boek is echt prachtig vormgegeven. Met de mooiste kleuren, pakkende citaten, handlettering en dus de illustraties."
Lennneke - Freelensse.nl
"Alles, maar alle lessen die ik heb geleerd in 1 jaar burn-out, therapie en psychologen bezoeken staan hier. Maar dan: overzichtelijk, toegankelijk, lief, vrolijk en krachtig. Dit wordt m’n lijfbijbel, dank!"
inspiratie

VERHALEN UIT HET HART

5 Spirituele lessen die de zomer je kan leren

Ieder seizoen brengt zijn eigen energie met zich mee. Waar de lente in het teken staat van zaadjes die voorzichtig tot bloei komen, is de …

Lees meer →

Balanceer je chakra’s voor succesvol ondernemerschap

Wil je als zelfstandig ondernemer, coach of therapeut jouw bedrijf laten groeien? Dan is het begrijpen van de invloed van jouw chakra’s op jou en …

Lees meer →

5 Saboterende gedachten bij het ondernemen, en hoe je deze om kan buigen

Ben je een coach, therapeut of andere zelfstandig ondernemer? Dan valt het niet altijd mee om je praktijk of bedrijf zichtbaar te maken. Je bent …

Lees meer →

Je intuïtie versterken? Zo doe je dat

We hebben allemaal een innerlijke richtingaanwijzer in ons. Je intuïtie. Zet je deze in, dan heb je toegang tot een onuitputtelijke schat aan wijsheid. Het …

Lees meer →

Het vraagt moed om niet perfect te zijn – 4 tips voor compassie bij perfectionisme

‘Het vraagt moed om niet perfect te zijn’. Een uitspraak van Dr. Brené Brown, schrijver van het boek De moed van imperfectie. Dit boek kwam …

Lees meer →

Waarom goede voornemens niet werken en hoe je wel je dromen voor 2022 kan laten uitkomen

Goede voornemens: de een maakt ze ieder jaar weer vol goede moed, en de ander begint er niet eens meer aan. Want iedereen weet: de …

Lees meer →
Blijven we in contact?

ONTVANG MAANDELIJKS INSPIRATIE IN JE MAIL

Scroll to Top