WORKSHOPS EN CURSUSSEN

ONLINE

GRATIS WORKSHOPS

12 t/m 16 september | gratis

VOLG JE HART CHALLENGE

Heb je het gevoel dat je vastzit of nog niet (volledig) je hart volgt? Doe dan mee met de gratis challenge! In vijf dagen ga je van stilstaan naar groei. Mooie inzichten, nieuwe inspiratie en een blijvende transformatie.

Tijdelijk beschikbaar | Gratis te volgen

MASTERCLASS HARTSVERLANGENS

Waar droom jij écht van? In deze masterclass help ik je ruimte te geven aan jouw dromen en verlangens en ontdek je de 5 sleutels om een leven te creëren vol geluk, overvloed en voldoening. 

Gratis te volgen

POWERWOORDEN

Met de online workshop Powerwoorden ontdek je welke woorden jou op dit moment steun, focus of vertrouwen geven. Ik geef je de inspiratie om jouw powerwoorden zelf creatief vorm te geven. 

workshops, trainingen en

CURSUSSEN

Start 4 oktober 2021

VAN DROMEN NAAR DOEN

In 40 dagen leren luisteren naar je hart, je dromen ontdekken en je eigen pad gaan volgen. Online programma inclusief prachtig boek dat je dromen dichterbij brengt.

creatieve online cursus

Binnenkort

CREËER JOUW GELUKSCOLLECTIE

Sta stil bij jouw momenten van geluk met deze creatieve en positieve cursus. In vijf inspirerende modules creëer je jouw unieke gelukscollectie voor meer dankbaarheid, veerkracht en plezier.

Vanaf €299

PERSOONLIJKE COACHING

Wordt persoonlijk begeleid op jouw weg naar persoonlijke groei met een coaching traject. Meer inzicht, vertrouwen en impact.

Voor bedrijven | Op maat

WORKSHOP POWERWOORDEN

Ga op zoek naar jouw Powerwoorden – woorden die je nu focus en steun geven – en maak hier een eigen illustratie van. Een fijne combi van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling afgestemd op jouw organisatie.

Voor bedrijven | Op maat

WORKSHOP SAMENWERKEN IN HET NIEUWE NORMAAL

Een interactieve workshop voor teams die veel hebben thuisgewerkt, dat antwoord geeft op de vraag: ‘Hoe gaan we straks weer samenwerken?’ Inspirerend en verbindend.

Voor bedrijven | Op maat

WATERCOLOR BREAK

Éven samen iets leuks doen? In deze workshop ontdek je het plezier en de ontspanning die creativiteit kan brengen. Ik leer je een aantal basistechnieken en we gaan samen aan de slag.

EEN WORKSHOP OP MAAT?

Met collega’s, vriendinnen of partners een unieke workshop volgen? Breng je dromen tot leven of laat je creativiteit stromen met een workshop of lezing op maat. 

Petra van Dreumel
petra@petravandreumel.nl

06 – 22 69 65 53

Scroll to Top