WORKSHOPS EN CURSUSSEN

11 april

VAN DROMEN NAAR DOEN

Wil jij het nieuwe jaar écht goed beginnen? Het Van Dromen naar Doen transformatieprogramma helpt je om in 8 weken je hart te gaan volgen en een leven te creëren vol balans, vertrouwen en plezier.

online | €129

CURSUS CREËREN VANUIT HET HART

De videoserie Creëren vanuit het hart helpt je om jouw creatieve proces te verdiepen. Met inzichten en oefeningen ben je in staat om vanuit een connectie met je ziel te creëren, en zo meer plezier en voldoening te vinden in wat je maakt. Schrijf je nu in en ontvang tijdelijk een 1-op-1 online coachingsessie gratis voor een powerstart van jouw creatieve reis.

8 februari | €33

VROUWELIJKE CREATIEKRACHT

Ben jij in staat om jouw creatiekracht tot volle potentie in te zetten? In deze class bij The School of Healing ontdek je het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke creatiekracht, en hoe je dit kan inzetten om het leven te creëren waar je van droomt.  Tip: Ontvang 10% korting wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van The School of Healing.

Start 11 januari

VAN DROMEN NAAR DOEN TRANSFORMATIEPROGRAMMA

Ontdek in 8 weken waar je van droomt en hoe je jouw hart kan volgen voor meer voldoening en geluk. Een achtweekse cursus in combinatie met het boek Van Dromen naar Doen. 

workshops, trainingen en LEZINGEN

VOOR BEDRIJVEN

Voor bedrijven | Op maat

WORKSHOP POWERWOORDEN

Ga op zoek naar jouw Powerwoorden – woorden die je nu focus en steun geven – en maak hier een eigen illustratie van. Een fijne combi van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling afgestemd op jouw organisatie.

Voor bedrijven | Op maat

WORKSHOP SAMENWERKEN IN HET NIEUWE NORMAAL

Een interactieve workshop voor teams die veel hebben thuisgewerkt, dat antwoord geeft op de vraag: ‘Hoe gaan we straks weer samenwerken?’ Inspirerend en verbindend.

Voor bedrijven | Op maat

WATERCOLOR BREAK

Éven samen iets leuks doen? In deze workshop ontdek je het plezier en de ontspanning die creativiteit kan brengen. Ik leer je een aantal basistechnieken en we gaan samen aan de slag.

EEN WORKSHOP OP MAAT?

Met collega’s, vriendinnen of partners een unieke workshop volgen? Breng je dromen tot leven of laat je creativiteit stromen met een workshop of lezing op maat. 

Petra van Dreumel
petra@petravandreumel.nl

06 – 22 69 65 53

Scroll to Top