Essentiesessie

Vind jouw essentie, verwoord jouw kracht

Van afvragen hoe je je moet positioneren naar staan voor wie je bent. Van wijs worden uit alle marketingadviezen naar je eigen koers varen. En van zoeken naar een goed verhaal naar het vertellen van jóuw verhaal. Een Essentiesessie is een waar cadeau wanneer je als (startende) ondernemer een nieuwe stap wilt zetten in jouw bedrijf of missie. Essentiesessies zijn deep dive 1-op-1 sessies waarin we samen op zoek gaan naar jouw essentie: wat jou drijft, wat jij te brengen hebt en wat jouw volgende stap is. Het brengt je helderheid, hernieuwde focus en een duidelijke stappenplan.

petra van dreumel

Essentiesessie

Essentiesessies zijn zowel voor startende ondernemers als ondernemers die al even onderweg zijn maar behoefte hebben aan hernieuwde focus. 

Testimonials

Wat anderen zeggen

Al duizenden vrouwen heb ik mogen helpen bij het volgen van hun hart, individueel of tijdens één van mijn groepstrainingen. Dit is wat enkelen daarover zeggen:

'Petra zorgt voor een persoonlijke en prettige sfeer, waarbij je je gelijk op je gemakt voelt en tot rust komt. Ze heeft oog voor iedereen zonder te generaliseren of te oordelen. Tijdens de dag voelde ik veel liefde, heel fijn! '
Femke Deckers
"Wauw, wat een heerlijke en inspirerende dag! Echt een cadeautje voor mezelf! Ontspannen, een mooie plek, lekker eten en een prachtige groep gelijkgestemde vrouwen. Heel bijzonder! Dankzij deze dag durf ik nog meer achter mezelf te gaan staan en te vertrouwen op mijn intuïtie. Het boek van dromen naar doen heeft mij al veel gebracht en deze dag was het perfecte vervolg daarop. Bedankt lieve Petra! "
Jolanda
"Petra weet op een liefdevolle manier een connectie met je te maken en daarbij de juiste snaar te raken. ik heb mooie inzichten mogen krijgen en prachtige stappen kunnen zetten."
Natascha
inzicht en INSPIRATIE voor bezielde ondernemers

Over de Essentiesessie

Wat als je je een dag helemaal kan richten op jouw missie, bedrijf of plan? Waarin je diep van binnen voelt wat je mag gaan doen, en dit vanuit flow gaat vertalen naar een concrete volgende stap die je helpt om te gaan groeien en bloeien? Een dag die je de energie, inzichten en tools geeft om écht vanuit jouw kracht te gaan ondernemen. 

Intake

Vooraf aan een Essentiesessie hebben we een intakegesprek en vraag ik je om een aantal dingen voor te bereiden. Zo maken we gelijk een vliegende start en kunnen we ons focussen op dat wat echt belangrijk is.

Jouw essentie vinden

Met meditaties, oefeningen en reflectiemomenten, kom je in contact met jouw missie en kracht. Samen zetten we jouw essentie op papier, zodat het de basis gaat vormen voor jouw leven, werk en relaties.

Lunch

Heerlijke lunch met huisgemaakte producten. De lunch biedt een moment van rust en reflectie. We staan even stil bij hoe de dag verloopt en waar je verlangen ligt.

Jouw essentie vertalen

Vertaal jouw missie, droom of aanbod met mijn hulp naar een sterk plan, goed verhaal of concrete visie, passend bij jouw wens of behoefte. We kijken ook naar wat jou nu nog tegenhoud én wat je juist kan helpen om jouw verhaal naar buiten te brengen.

Een Essentiesessie duurt een halve dag (ongeveer 4 uur) of een hele dag (ongeveer 7 uur). Vooraf stemmen we af wat de focus van de sessie wordt, en welke vorm hierbij het beste past. De sessie vindt plaats op een fijne locatie in Gendt, tussen Arnhem en Nijmegen. Uiteraard wordt lunch (bij een hele dag) en lekkers verzorgd.

ALLE INGREDIENTEN OM TE GROEIEN

VAN DROMEN NAAR DOEN

 Vanuit mijn jarenlange ervaring als coach én marketingexpert heb ik een prachtig programma opgesteld dat je helpt om jouw bedrijf of missie naar een nieuw niveau te brengen en jouw marketing op een bezielde manier in te richten. 

 Want grote kans dat je – net zoals zoveel andere coaches, healers en bezielde ondernemers – regelmatig zoekende bent. Naar wat nou precies jouw kracht is. Op wie je je het beste kan richten. Hoe je – helder en aansprekend – vertelt wat je te bieden hebt. Hoe je marketing inzet op een manier die bij jou past én resultaat geeft. 

Een essentiesessie brengt helderheid, laat inspiratie stromen en maakt je bewust van je kracht én je uitdaging. Je komt in contact met jouw innerlijke stem, die je nóg duidelijker laat zien waar jouw zielsmissie, zielspad en zielsgave zich bevinden. Oftewel, wat je hier op aarde mag doen, welke weg je hierbij mag bewandelen en welke gave je hierbij in mag zetten. Ik laat je voelen, ervaren en inzien wat jouw essentie is, waarom je doet wat je doet en hoe je dit krachtig kan neerzetten in de wereld. Vanuit een staat van flow vertaal je deze visie naar een concreter plan. Bijvoorbeeld een visie voor je bedrijf, een helder verhaal naar je klant of een uitvoerbaar stappenplan om meer vanuit je hart te gaan leven. Verdieping én vertaling dus, volledig vanuit jouw kracht.

Iedere Essentiesessie is anders, omdat ik volledig afstem op wat er bij jou speelt én wat jij nodig hebt om de volgende stap te maken. Misschien ben je nog zoekende naar jouw missie, en gaan we samen in een visualisatie op reis langs jouw zielepad. Misschien weet je wat je wilt maar niet hoe je dat voor elkaar kan krijgen, en gaan we brainstormen in het bos. Of misschien merk je dat iets je tegenhoudt om je hart te volgen, en doen we een krachtige oefening om dit te doorbreken. Juist doordat ik geen vast format hanteer, kunnen we volledig varen op intuïtie en kan de inspiratie vrijelijk stromen. Hoe tof is dat! 

Hoe de sessie zich ook ontvouwt, je kan altijd putten uit mijn scherpe intuïtie, mijn sterke creatiekracht, en diepgaande marketingkennis. Deze dag is zowel voor startende ondernemers als ondernemers die al even onderweg zijn maar behoefte hebben aan hernieuwde focus. 

Wil jij ook jouw bedrijfsmissie helder krijgen en vertalen naar een magisch marketingplan? Neem contact met mij op om al je vragen te stellen of direct een afspraak te plannen.

Investering

Met een Essentiesessie leg je de basis voor jouw werk, leven of bedrijf. Een halve dag start bij €399, een hele dag €599 ex BTW. Wil je eerst meer informatie voordat je een keuze maakt? Stel mij al je vragen per email of WhatsApp (06 – 22 69 65 53), of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Volg je hart,
die weet de weg

ZIJ VOLGDEN EERDER EEN TRAINING OF SESSIE

"Ik heb genoten van een heerlijke, ontspannen dag helemaal voor mezelf. De dag is praktisch en niet zweverig. Petra begeleidt de dag op een warme, respectvolle manier. Een mooie balans van informatie ontvangen, oefeningen en eigen tijd."
Karin
"Petra neemt je in haar boek en cursussen mee op een mooie, persoonlijke reis naar meer inzicht in jezelf, je dromen en wat je, misschien onbewust, al hebt. Haar prachtige, kleurrijke illustraties en persoonlijke, oprechte verhalen maken het een feestje om mee aan de slag te gaan."
Caroline
"Ik vond het een hele fijne retreat. Hij sluit mooi aan bij de dingen die ik doe en aan het ontdekken ben. Er zijn tijdens de retreat mooie inzichten naar boven gekomen waar ik wat mee kan. Daar ben ik heel dankbaar voor. Sowieso ben ik heel dankbaar voor jou, dat je dit doet. Dankjewel daarvoor!"
Brigitte

over mij

Hai, ik ben Petra. Illustrator, auteur en spreker. Maar
ook marketing manager, bananenbroodbakker,
professioneel chaoot en moeder van Mias. Met mijn boeken Van Dromen naar Doen en Een boekje vol geluk heb ik al duizenden vrouwen mogen helpen hun hart te volgen. Daarnaast heb ik ruim 15 jaar ervaring op het gebied van marketing en branding. 
Jij hebt het in je om geweldige dingen te bereiken, en het is mijn missie om je daarbij te helpen.

Scroll to Top