WORKSHOPS

VOOR BEDRIJVEN

Creatieve workshops voor mindfulnes, ambities en werkgeluk

Als team of organisatie even stilstaan bij waar je van droomt? Of samen op creatieve wijze meer ontspanning of werkgeluk creëren? Ik biedt verrassende workshops waarin creativiteit, mindfulness en werkgeluk centraal staan. Ontstaan vanuit mijn jarenlange ervaring als manager, mijn liefde voor creativiteit en mijn kennis over werken vanuit je hart.  

WORKSHOP DROOMKOMPAS

Het Droomkompas helpt je om jouw persoonlijke dromen of werkdoelen in kaart te brengen.

Waar droom je van? In de workshop Het Droomkompas geven we aandacht aan jouw dromen en ontdek je hoe je deze dichterbij kan brengen. Gericht op wat wél kan en wat jouw eigen rol hierin is. Een workshop die inzicht geeft in wensen en verlangens en veranderingen bespreekbaar maakt.

20210104_124253

over mij

Hai, ik ben Petra. Illustrator, auteur en spreker.
Mijn ervaring als marketing manager en mijn kennis
over werkgeluk zet ik in om personen, teams en 
organisaties te helpen om vanuit hun hart te werken.

NEEM CONTACT OP

Wil je iets vragen, wil je samenwerken of wil je gewoon even contact? Hier ben ik!

Petra van Dreumel
petra@petravandreumel.nl

06 – 22 69 65 53

Contact

info

hours

Monday u2014 Friday 9am u2013 5pm
Saturday u2014 10am u2013 3pm
Sunday u2014 Closed

Scroll to Top