workshops voor
teams en bedrijven

Inspirerende zakelijke workshops met
innovatie, creativiteit en verbinding als
basis voor groei

Of bel: 06 2269 6553

Op zoek naar een training of workshop voor jouw organisatie? Als geluksexpert biedt ik inspirerende workshops gericht op werkgeluk, persoonlijke groei, innovatie en creativiteit. Mijn lezingen zijn een inspirerende aanvulling op een teamdag of congres, en mijn trainingen en workshops brengen nieuwe inzichten en verbinding in ieder team.  

petra van dreumel

Aangenaam, mijn naam is petra

Ervaren spreker, inspirerende coach en bestseller auteur. Met mijn achtergrond als Marketing Director en ervaring als creative coach zet ik creativiteit in om persoonlijk leiderschap bij teams en organisaties te bevorderen. Mijn boeken Van Dromen naar Doen en Een Boekje vol Geluk hebben al duizenden mensen geïnspireerd tot een gelukkiger leven en het volgen van hun hart, en mijn presentaties en workshops heb ik onder andere gegeven voor Bilderberg, de Webwinkel Vakdagen, Grafisch Lyceum Rotterdam en het COA.

workshops en trainingen

Voor verbinding en innovatie

Mijn workshops en trainingen voor bedrijven kenmerken zich door interactie en inspiratie. Met krachtige oefeningen en een heldere visie help ik teams, organisaties en personen om weer in contact te komen met hun passie of missie. Niet zweverig, maar wel vanuit het hart. Wat is het waar je écht van droomt? Wat brengt het beste in je naar boven? Hoe leer je op jezelf – en elkaar – te vertrouwen? In iedere workshop ga je direct zelf als persoon of team aan de slag, én krijg je volop inspiratie en inzichten voor een transformatie op de lange termijn. 

Populaire onderwerpen

"Have the courage to follow your heart and your intuition. They somehow already know what you truly want to become."

– Steve Jobs

creatieve workshop voor groei

Workshop Krachtwoorden

Wat als je als team in staat bent om focus te houden op wat belangrijk is? Wat als je keuzes kan maken vanuit een visie, en kan groeien vanuit kwaliteiten? De workshop Krachtwoorden is een creatieve teamactiviteit die je help om te werken vanuit ieders waarden en kwaliteiten. Het brengt je een nieuwe kijk op werken, waarbij er meer ruimte is voor intuïtie, intrinsieke waarden en creativiteit. Het resultaat: meer focus, meer werkplezier en meer groei.

workshop powerwoorden petra van dreumel
Interactieve lezing

Van hoofd naar hart in 60 minuten

Wist je dat wij niet één, maar drie breinen hebben? Naast de intelligentie van ons hoofd, bezitten we de wijsheid van ons hart en de intuïtie van onze buik. Zet je ze alle drie in, dan ben je in staat om een visie te ontwikkelen, sterke strategieën te bedenken en samen te werken vanuit energie. In deze talk worden de deelnemers bewust gemaakt van jouw drie breinen én hoe je deze inzet voor meer innovatie, veerkracht en visie. Met mooie voorbeelden en kleine oefeningen worden de deelnemers uitgenodigd om vanuit hun hoofd af te dalen naar het hart en buik, en zo alle drie in te zetten bij de keuzes die ze maken. Deze talk past met name goed bij mensgerichte organisaties die purpose gedreven willen werken en vanuit een visie hun doelen willen bereiken. 

spreker hoofd hart petra van dreumel
Jouw droom of missie helder

Het droomkompas

Heb je als organisatie helder wat jullie missie is? Weet je als team waar je heen wilt? Doe je als persoon datgene dat jou energie geeft en blij maakt? Het droomkompas is een praktische en inspirerende workshop die je helpt om de droom van een organisatie of persoon helder te krijgen. Tijdens de workshop formuleer je samen het doel, de visie of de ambities van jouw team of organisatie, en koppelt deze aan jouw eigen kracht en talenten. Je ontdekt wat je nodig hebt om te groeien en welke rol je hier zelf in kan spelen. Deze workshop is ideaal wanneer je doelen wilt stellen, focus wilt aanbrengen of bestaande plannen wilt omzetten in actie. 

goede voornemens doelen workshop

Samenwerken in het nieuwe normaal

Speciaal voor teams die veel hebben thuisgewerkt en nu zoeken naar een nieuwe balans, helpt deze workshop om verbinding te leggen tussen wat je nodig hebt als persoon en wat je wil bereiken als team. Zo werk je samen vanuit ieders kwaliteiten en behoeften. Een positieve, interactieve workshop met als resultaat: duidelijke afspraken, betere communicatie en meer werkplezier.

samenwerken in het nieuwe normaal

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Petra geeft verschillende workshops die wij allemaal graag aanbieden aan onze zakelijke groepen. En dat komt met name door Petra zelf. De energie die ze meebrengt is verbindend en inspirerend. Maar de workshop Powerwoorden is denk ik wel mijn favoriet, want wat is dát een leuke workshop. Creatief, praktisch en megaverhelderend."
Anouk Keurentjes, Bilderberg
"Voor het jaarcongres van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie heeft Petra een workshop verzorgt voor onze leden. Juist omdat het niet was wat je zou verwachten vonden mensen het inspirerend en vernieuwend."
KNB
"Petra verzorgde voor ons de online workshop Droomkompas. Deze bijeenkomst was erg insipirerend, verbindend en liefdevol. Juist door weer even met elkaar bijeen te komen, en het te hebben over onderwerpen die je niet zo snel op de werkvloer bespreekt in de ‘haast’ van het werk, krijg je meer en ander inzicht in elkaar.
Stichting Dichterbij
waarom je hart de sleutel is voor

Creatiekracht

Volgens mij mogen we wel wat vaker ons hart volgen. In ons persoonlijke leven, maar zeker ook op de werkvloer. Want wil je als organisatie groeien, dan is het hart dé sleutel. Naast de intelligentie vanuit het hoofd hebben we namelijk nog twee vormen van intelligentie: het grotere weten vanuit het hart en de intuïtie vanuit de buik. De meeste organisaties opereren voornamelijk vanuit de ratio, maar pas wanneer we alle drie weten in te zetten, ontstaat er creativiteit, innovatie en groei. 

Neem contact op

Wil je iets vragen, wil je samenwerken of wil je gewoon even contact? Hier ben ik!

Petra van Dreumel
petra@petravandreumel.nl

06 – 22 69 65 53

Scroll to Top