Neem je hart mee naar je werk

Workshops voor teams en bedrijven met
innovatie, creativiteit en verbinding als
basis voor groei

Of bel: 06 2269 6553

Groei. Dat is wat je als organisatie wil bereiken. In resultaat, in impact of in betekenis. En jouw mensen zijn daarbij je waardevolste inzet. Wanneer zij groeien, groeit de organisatie mee. Met mijn workshops help ik teams en organisaties om hun samenwerking te verbeteren, werkgeluk te vergroten en innovatie te bevorderen. 

SAMENWERKEN IN HET NIEUWE NORMAAL

Speciaal voor teams die veel hebben thuisgewerkt en nu zoeken naar een nieuwe balans, helpt deze workshop om verbinding te leggen tussen wat je nodig hebt als persoon en wat je wil bereiken als team. Zo werk je samen vanuit ieders kwaliteiten en behoeften. Een positieve, interactieve workshop met als resultaat: duidelijke afspraken, betere communicatie en meer werkplezier.

samenwerken in het nieuwe normaal

WORKSHOP POWERWOORDEN

Wat als je als team in staat bent om focus te houden op wat belangrijk is? Wat als je keuzes kan maken vanuit een visie, en kan groeien vanuit kwaliteiten? De workshop Powerwoorden is een creatieve teamactiviteit die je help om te werken vanuit ieders waarden en kwaliteiten. Het brengt je een nieuwe kijk op werken, waarbij er meer ruimte is voor intuïtie, intrinsieke waarden en creativiteit. Het resultaat: meer focus, meer werkplezier en meer groei.

workshop powerwoorden petra van dreumel

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Petra geeft verschillende workshops die wij allemaal graag aanbieden aan onze zakelijke groepen. En dat komt met name door Petra zelf. De energie die ze meebrengt is verbindend en inspirerend. Maar de workshop Powerwoorden is denk ik wel mijn favoriet, want wat is dát een leuke workshop. Creatief, praktisch en megaverhelderend."
Anouk Keurentjes, Bilderberg
"Voor het jaarcongres van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie heeft Petra een workshop verzorgt voor onze leden. Juist omdat het niet was wat je zou verwachten vonden mensen het inspirerend en vernieuwend."
KNB
"Petra verzorgde voor ons de online workshop Droomkompas. Deze bijeenkomst was erg insipirerend, verbindend en liefdevol. Juist door weer even met elkaar bijeen te komen, en het te hebben over onderwerpen die je niet zo snel op de werkvloer bespreekt in de ‘haast’ van het werk, krijg je meer en ander inzicht in elkaar.
Stichting Dichterbij

"Have the courage to follow your heart and your intuition. They somehow already know what you truly want to become."

– Steve Jobs

waarom je hart de sleutel is

NAAR GROEI EN INNOVATIE

Volgens mij mogen we wel wat vaker ons hart volgen. In ons persoonlijke leven, maar zeker ook op de werkvloer. Want wil je als organisatie groeien, dan is het hart dé sleutel. Naast de intelligentie vanuit het hoofd hebben we namelijk nog twee vormen van intelligentie: het grotere weten vanuit het hart en de intuïtie vanuit de buik. De meeste organisaties opereren voornamelijk vanuit de ratio, maar pas wanneer we alle drie weten in te zetten, ontstaat er creativiteit, innovatie en groei. 

petra van dreumel

over mij

Ik ben Petra van Dreumel, auteur, coach, illustrator en geluksexpert. Met mijn achtergrond als Marketing Director en ervaring als coach zet ik creativiteit in om persoonlijk leiderschap bij teams en organisaties te bevorderen. Mijn boeken Van Dromen naar Doen en Een Boekje vol Geluk hebben al duizenden mensen geïnspireerd tot een gelukkiger leven, en mijn presentaties en workshops heb ik onder andere gegeven voor Bilderberg, de Webwinkel Vakdagen, KNB en Dichtbij.

NEEM CONTACT OP

Wil je iets vragen, wil je samenwerken of wil je gewoon even contact? Hier ben ik!

Petra van Dreumel
petra@petravandreumel.nl

06 – 22 69 65 53

Scroll to Top