workshop

Krachtwoorden

Een creatieve en inspirerende teamactiviteit
voor meer focus en meer werkplezier

'Wát een leuke workshop. Creatief, praktisch en megaverhelderend.'

Anouk Keurentjes

Wat als je als team in staat bent om focus te houden op wat belangrijk is? Wat als je keuzes kan maken vanuit een visie, en kan groeien vanuit kwaliteiten? De workshop Krachtwoorden is een creatieve teamactiviteit die je help om te werken vanuit ieders waarden en kwaliteiten. Het brengt je een nieuwe kijk op werken, waarbij er meer ruimte is voor intuïtie, intrinsieke waarden en creativiteit. Het resultaat: meer focus, meer werkplezier en meer groei.

de workshop krachtwoorden helpt jou en je team met:

Dit is niet alleen een leuke workshop of teambuilding activiteit waar je op het moment zelf iets aan hebt, maar een workshop met een duurzaam en blijvend resultaat en positieve impact op jou en je team.

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Petra geeft verschillende workshops die wij allemaal graag aanbieden aan onze zakelijke groepen. En dat komt met name door Petra zelf. De energie die ze meebrengt is verbindend en inspirerend. Maar de workshop Krachtwoorden is denk ik wel mijn favoriet, want wat is dát een leuke workshop. Creatief, praktisch en megaverhelderend."
Anouk Keurentjes, Bilderberg
"Deze online workshop heeft ons laten zien dat creativiteit niet alleen leuk is om samen te doen, maar ook echt voor nieuwe inzichten en nieuwe werkwijzen kan zorgen."
Iris van Dort
"Voor het jaarcongres van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie heeft Petra een workshop verzorgt voor onze leden. Juist omdat het niet was wat je zou verwachten vonden mensen het inspirerend en vernieuwend."
KNB
een creatieve activiteit VOOR TEAMS EN ORGANISATIES

GEEF WOORDEN AAN JOUW WAARDEN

Tijdens de powerwoorden workshop zullen jij en je team de belangrijkste principes leren van kernwaarden gericht werken. Vanuit de visie van de organisatie en de waarden van ieder teamlid gaan we op zoek naar jullie powerwoorden. Daarnaast gaan jullie tijdens de workshop actief aan de slag, middels creatieve en inzichtgevende technieken, voor een blijvend resultaat.

Ontdek jouw Krachtwoorden

Met een simpele maar effectieve associatieoefening krijg je helderheid in jouw dromen en doelen, en de powerwoorden die daarbij passen.

Breng de Krachtwoorden tot leven

Door de woorden creatief te vertalen komen ze tot leven en worden ze deel van jou.

Vind de verbinding

Ontdek waar je elkaar ontmoet en aanvult door jouw Powerwoorden te verbinden met de visie van jouw team of organisatie.

Groei door focus

Leer hoe deze Krachtwoorden je kunnen helpen om focus te houden en te groeien, door ze in te zetten bij de keuzes die je maakt.

Of bel mij direct: 06 22696553

workshop powerwoorden petra van dreumel

Online teamactiviteit

Workshop via online tool naar keuze tot 100 personen

Workshop op locatie

Een workshop / teamactiviteit live op locatie tot 30 personen

2-4 uur

Duur: 2 uur met mogelijkheid tot uitbreiding voor meer verdieping

Inclusief materiaal

Online met eigen materialen, live inclusief materiaal

Meer focus, meer werkgeluk, meer groei

WAAROM DE WORKSHOP KRACHTWOORDEN

Groei begint met zelfkennis

In deze workshop ontstaat op speelse wijze meer bewustzijn van jouw eigen kwaliteiten en uitdagingen.

Verandering komt van binnen

Persoonlijk leiderschap vraagt om intrinsieke motivatie. Deze inspirerende teamactiviteit helpt je om inzicht te krijgen in wat je belangrijk vindt en hier een eigen verantwoordelijkheid voor te nemen.

Creatief leren is bewezen effectief

Door de Powerwoorden creatief te vertalen wordt de boodschap beter opgenomen, wordt de sessie hoger beoordeeld en is het effect langer merkbaar.

We hebben het nu nodig om te verbinden

De grootste behoefte van medewerkers na een jaar thuiswerken is verbinding en ontplooiing. Deze creatieve teamactiviteit geeft plezier, bevordert het teamgevoel én biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

over mij

Ik ben Petra van Dreumel, auteur, coach, illustrator en geluksexpert. Met mijn achtergrond als Marketing Director en ervaring als coach zet ik creativiteit in om persoonlijk leiderschap bij teams en organisaties te bevorderen. Mijn boeken Van Dromen naar Doen en Een Boekje vol Geluk hebben al duizenden mensen geïnspireerd tot een gelukkiger leven, en mijn presentaties en workshops heb ik onder andere gegeven voor Bilderberg, de Webwinkel Vakdagen, KNB en Dichtbij.

Interesse in de workshop Krachtwoorden? Laten we dan contact hebben! Ik hoor graag de uitdagingen die bij jullie spelen, zodat ik de workshop perfect kan laten aansluiten bij jullie wensen

VEELGESTELDE VRAGEN

De workshop duurt 2 uur. Wil je meer verdieping, bijvoorbeeld door de persoonlijke Krachtwoorden te verbinden aan de visie van een organisatie of de samenwerking binnen een team? Dan is het mogelijk om de workshop uit te breiden naar een hele of halve dag. 

Bij de online workshop werkt iedereen met de materialen die zij zelf in huis hebben. Bij een live workshop voorzie ik in materialen. Het is ook mogelijk om iedere deelnemer vooraf een waterverfset toe te sturen of achteraf mee te geven.

Zeker! Laten we daarvoor in contact komen. Wanneer ik weet wat de uitdagingen en doelen van jouw organisatie zijn, kan ik mijn workshop hier op aanpassen. Bijvoorbeeld door niet naar je persoonlijke Powerwoorden te zoeken, maar gezamenlijk 5 teamwaarden op te stellen.

De kosten bedragen voor een online workshop €600 obv 1 dagdeel inclusief voorbereiding. Bij workshops op locatie zijn de kosten €800 exclusief reisvergoeding en materiaalkosten. 

Meer weten?
Neem contact met me op!
Petra@petravandreumel.nl
06-22696553

Scroll to Top