Petra van Dreumel

Een boekje
vol geluk

Het mooiste cadeau voor jezelf of een ander: Een boekje vol geluk. Sta stil bij de geluksmomenten die nu al in je leven zijn met een fijne collectie van inzichten, oefeningen en illustraties.

Onder andere gezien bij

"Heerlijk boekje, prachtige illustraties, mooie kleuren. Ja, wordt je vrolijk van!"

Michelle

OVER HET BOEK

EEN BOEKJE VOL GELUK

Met Een boekje vol geluk help ik je om geluksmomenten te herkennen, te koesteren en te creëren. Want geluk is niet maakbaar, maar je kunt het wel laten groeien. Verdeeld in vijf gebieden van geluk staat het boek vol prachtige handgeschreven quotes, fijne oefeningen en kleurrijke illustraties. Samen bieden zij inspiratie en inzichten en dat leidt dat uiteindelijk tot een schatkist aan geluk, waar je iedere dag uit kunt putten.

EVEN BINNENKIJKEN

5-Sterren rating op Bol.com

“Heerlijk boekje, prachtige illustraties, mooie kleuren. Ja word je vrolijk van. Mooie uitleg over de verschillende vormen van gelukkig zijn. Gewoon leuk om te hebben en af en toe in te bladeren.”

5/5
Michelle

“Het boekje leest gemakkelijk weg en tegelijkertijd word je getrakteerd op schitterende getekende illustraties die zeer toepasselijk zijn bij de teksten op iedere pagina.  Alleen al een blik erop werpen laat je blij worden en geïnspireerd raken om meer uit je leven te halen.”

5/5
Hannie

“Het kleurgebruik van het boek is zo mooi op elkaar afgestemd, het is echt één geheel. Op elke bladzijde staan mooie illustraties en verschillende inzichten, illustraties en tips. Het is een echt werkboek om jezelf te ontwikkelen. Om te leren waar het geluk nu zit, waardoor je het allemaal meer gaat waarderen. Het is een geweldig boek om mee aan de slag te gaan.”

5/5
WendyBlogt
DE VIJF GEBIEDEN VAN

GELUKSMOMENTEN

GELUK IS OVERAL

EEN COLLECTIE VAN GELUK

Met deze gelukscollectie wil ik je helpen om jouw geluksmomenten te herkennen, te koesteren en te creëren. Alle vijf geluksmomenten hebben een eigen collectie ‘blijmakers’ gekregen in dit boek. Pagina’s waar je je eigen geluk kunt opschrijven om het voor altijd vast te leggen. Vragen en oefeningen die je laten zien hoe je meer geluk in je leven kunt toelaten. En quotes en illustraties die voor instant happiness zorgen.

Ik ben namelijk al een aantal jaar – zeg maar gerust mijn hele leven – op zoek naar geluk. Het voelde altijd alsof er net buiten mijn bereik iets op mij wachtte en tijdens het schrijven van Van dromen naar doen besefte ik steeds meer dat er niet zoiets bestaat als een eindbestemming Geluk. Geluk is geen staat van zijn, het zit ’m eerder in het opmerken van gelukkige momenten. Wanneer je daar bewust mee bezig bent, voel je meer geluk. We hoeven dus soms alleen maar onze zintuigen wat scherper te stellen. Om het geluk te voelen, te ervaren, te zien. 

Want wat zou er gebeuren wanneer je bewust aandacht geeft aan alles waar je gelukkig van wordt? Wanneer je als een conservator al je geluk verzamelt en vastlegt? Zou je ontdekken hoeveel je al hebt om dankbaar voor te zijn? Zou je bewuster kiezen voor de dingen die jou blij maken? Zou jouw geluk de ruimte krijgen die het verdient?

Geluk is niet maakbaar, maar je kunt het wel laten groeien. Alles wat aandacht krijgt, groeit en wordt mooier. Zo vormt mijn inspiratie samen met jouw blijmakers en inzichten hopelijk een schatkist aan geluk, waar je iedere dag uit kunt putten.

There is magic everywhere if you wish to see it

over de auteur

Hai, ik ben Petra. Illustrator, auteur en spreker. Maar 
ook marketing manager, bananenbroodbakker,
professioneel chaoot en moeder van Mias. Mijn eerste boek Van dromen naar doen helpt je om in 40 dagen jouw dromen dichterbij te brengen. Daarnaast breng ik met online programma’s de inzichten uit mijn boeken tot leven en zijn mijn illustraties de basis van een wenskaartenlijn uitgegeven door Lannoo.

MEER BOEKEN VAN PETRA

Van Dromen naar Doen

Van dromen naar doen is een gids voor iedereen die positief in het leven wil staan, met aandacht wil leven en dromen wil verwezenlijken. In veertig hoofdstukken (één voor elke dag) vind je een serie oefeningen en een flinke portie inspiratie, die leiden tot meer inzicht, meer helderheid en de eerste stappen naar het laten uitkomen van je dromen. 

Scroll to Top