Petra van Dreumel

van dromen
naar doen

Ontdek in 40 dagen wie je bent en wat je wil, en breng zo stap voor stap je dromen dichterbij. Een prachtig geïllustreerd boek vol mooie inzichten en fijne oefeningen voor persoonlijke transformatie.

DURF TE DROMEN!

Heb jij dat ook, dat het lijkt alsof iedereen weet wat hij wil, behalve jij?
Dat je best je hart wil volgen, maar geen idee hebt welke kant dat uit is? Van Dromen naar Doen helpt je in 40 dagen om stap voor stap je hart te gaan volgen, en zo meer balans, energie en liefde in je leven te brengen. Gebaseerd op mijn eigen zoektocht naar geluk, en inmiddels al duizenden keren verkocht. 

EVEN BINNENKIJKEN

´Alle lessen die ik heb geleerd in 1 jaar burn-out, therapie en psychologenbezoeken staan hier. Maar dan: overzichtelijk, toegankelijk, lief, vrolijk en krachtig.´

Renata

START MET DROMEN

VOLG JE HART!

Een transformatie van je leven, maar dan in kleine stapjes en geleid door je hart.

Waar je ook van droomt, uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: gelukkig zijn. Maar wat geluk voor jou betekent, is heel persoonlijk. En juist dat wil ik je graag helpen ontdekken. In Van dromen naar doen stimuleer ik je om veertig dagen lang met jezelf en je dromen aan de slag te gaan. Ik combineer laagdrempelige inzichten en toegankelijke oefeningen met inspirerende illustraties waardoor je inzicht krijgt in dat wat je écht wilt.

Van dromen naar doen is ontstaan uit mijn eigen zoektocht naar geluk. Toen ik me ging bezighouden met mijn eigen dromen, merkte ik hoe krachtig dit proces voor mij was. Ik bedacht me: wat als het anderen ook kunnen helpen? Ik  stuurde daarom de oefeningen die ik voor mijzelf bedacht door aan een aantal vriendinnen, en zo ontstond de basis voor dit boek vol dromen. Inmiddels zijn mijn tips omgevormd tot een mooi (cadeau)boek dat voor iedereen die zijn dromen achterna wil inspirerend is. Want hoe groot of hoe klein die ook zijn, met deze cursus geluk geef ik je een compleet pakket om je dromen waar te maken.

Dit boek is perfect voor jou als:

Je krijgt namelijk meer inzicht in wie je bent en wat je wil, je leert stap voor stap te luisteren naar je lijf en naar je hart en je durft je eigen pad te gaan volgen.

wat anderen zeggen

Over Van Dromen naar Doen

Al duizenden vrouwen heb ik mogen helpen bij het volgen van hun hart. Dit is wat enkelen daarover zegggen:

"Een heerlijk boek, veel ‘zelfhulpboeken’ zijn alleen inspirerend, leuk om te lezen maar nadat je hebt uitgelezen doe je er uiteindelijk weinig mee. Het bijzondere van dit boek is dat het echt uitnodigt om er mee aan de slag te gaan, en dat stap voor stap. Veranderen gaat natuurlijk ook het beste stap voor stap. Heerlijk om 40 dagen je zelf uit te dagen over wat je zelf wilt en hoe je dat kan bereiken. En daarnaast wordt je gewoon heel erg blij van dit boek, leuk om te lezen en heel erg leuk om als cadeautje te geven."
Carla
"Zo blij met dit fijne boek. Iedere dag een stukje feel good. Niet te snel want dan is hij straks uit. Ik zit nu op drie kwart van het boek. Het einde van dit boek nadert. Zo jammer! Ik heb al veel mensen getipt op dit boek en kan het iedereen aanraden. Het is een heel lief en fijn boek vóór jezelf. Eentje waarbij niks moet en alles mag. Super mooie illustraties en teksten. Ik meld mij vast aan voor boek nummer 2!"
Dolinda
"Inspirerend, stof tot nadenken. Ik vond het soms uitdagend. Naarmate de dagen vorderen valt steeds meer op zijn plaats. Jammer dat de 40 dagen op een dag na voorbij zijn. Wat zou ik graag verder gaan met elke dag een korte vraag iets om over na te denken. Lekker in mijn mooie boekje blijven schrijven even geen telefoon of laptop."
Sandra

Om te dromen heb je geen moed nodig, om te geloven in je droom wel.

een cursus geluk

IN 40 DAGEN

Dreumel-Van-dromen-naar-doen-vrijstaand

Bestel nu inclusief luxe notitieboekje om al je dromen in op te schrijven

over de auteur

Hai, ik ben Petra. Illustrator, auteur en spreker. Maar 
ook marketing manager, bananenbroodbakker,
professioneel chaoot en moeder van Mias. Een aantal jaar geleden ging ik zelf op zoek naar mijn dromen. Uit mijn notitieboekje is Van dromen naar doen ontstaan. Nu breng ik met online programma’s de inzichten uit mijn boeken tot leven en zijn mijn illustraties de basis van een wenskaartenlijn uitgegeven door Lannoo.

MEER BOEKEN VAN PETRA

Een Boekje vol Geluk

Een boekje vol geluk helpt je om geluksmomenten te herkennen, te koesteren en te creëren. Vol prachtige handgeschreven quotes en kleurrijke illustraties die voor instant happiness zorgen én pagina’s waar je geluksmomenten kunt opschrijven om ze voor altijd vast te leggen. Dit boek biedt inspiratie en inzichten en dat leidt dat uiteindelijk tot een schatkist aan geluk, waar je iedere dag uit kunt putten.

Scroll to Top