fbpx

Skip links

Ga van Dromen
naar Doen

Alles om je dromen waar te maken zit al in je. Met kleine inzichten en praktische oefeningen brengen we samen jouw dromen tot leven. Ga je mee?

Bestel nu online voor €17,99

Bestel het boek

Doe mee met de gratis online Droomchallenge

Ontvang de eerste tien dagen van het boek in je mail tijdens de online Droomchallenge

Het boek voor persoonlijke transformatie

Een cursus geluk in 40 dagen

Van dromen naar doen is een gids voor iedereen die positief in het leven wil staan, met aandacht wil leven en dromen wil verwezenlijken. In veertig hoofdstukken (één voor elke dag) vind je een serie oefeningen en een flinke portie inspiratie, die leiden tot meer inzicht, meer helderheid en de eerste stappen naar het laten uitkomen van je dromen. Want iedereen heeft het in zich om een leven vol geluk te creëren. Je hebt daar soms alleen een beetje hulp bij nodig.

40 inzichten voor meer geluk

Van dromen naar doen bevat 40 hoofdstukken, één voor iedere dag (of wat jouw tempo ook is ;-). Kort en laagdrempelig maar met een treffende wijsheid die je direct voelt in je hart.

Oefeningen brengen je dromen tot leven

Ieder hoofdstuk sluit af met een kleine schrijfopdracht, visualisatie of uitdaging voor de dag. Zo worden de inzichten direct toepasbaar op jouw leven.

Feelgood inspiratie

Het boek staat boordevol kleurrijke illustraties, gemaakt door de auteur zelf en geïnspireerd op de inhoud van het boek. Zo wordt het iedere dag een feestje om het boek open te slaan.

Life is a reflection of your thoughts. When you change your thinking, you can change your life.

Voor zoekers, dromers en doeners

Bestel Van dromen naar doen voor jezelf of voor een ander

Waar je ook van droomt, uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: gelukkig zijn. Maar wat geluk voor jou betekent, is heel persoonlijk. En juist dat wil ik je graag helpen ontdekken. In Van dromen naar doen stimuleer ik je om veertig dagen lang met jezelf en je dromen aan de slag te gaan. Ik combineer laagdrempelige inzichten en toegankelijke oefeningen met inspirerende illustraties waardoor je inzicht krijgt in dat wat je écht wilt.

Toen ik me ging bezighouden met mijn eigen dromen, merkte ik hoe krachtig dit proces voor mij was. Ik bedacht me: wat als het anderen ook kunnen helpen? Ik  stuurde daarom een aantal vriendinnen mijn dagelijkse oefeningen door en zo ontstond de basis voor dit boek vol dromen. Inmiddels zijn mijn tips omgevormd tot een mooi (cadeau)boek dat voor iedereen die zijn dromen achterna wil inspirerend is. Want hoe groot of hoe klein die ook zijn, met deze cursus geluk geef ik je een compleet pakket om je dromen waar te maken. Ga je mee op reis?

Van dromen naar doen is een perfect cadeautje – voor een ander of voor jezelf. Bestel hem nu en ontvang het boek binnen drie werkdagen in huis.

Bestel het boek

Freelennse.nl: ‘Ja, weet je — als iemand zo gepassioneerd zijn dromen volgt, dan ben ik om. Petra deed alles zelf: het idee bedenken, de oefeningen, het illustreren. Dat vind ik zó tof. Het boek is echt prachtig vormgegeven. Met de mooiste kleuren, pakkende citaten, handlettering en dus de illustraties. En dan ruikt het boek ook nog eens heerlijk. (Ja, ik ben er zo één.) Voor elke dag is er een hoofdstuk. Veertig in totaal. Volgens Petra mag je het in je eigen tempo doen en ik moet eerlijk zeggen: ik was veel eerder klaar. Als ik ergens lekker mee bezig ben en er blij van word, ben ik natuurlijk weer niet te stoppen.’ Beoordeling: 9

Lenneke
Lenneke
Freelensse.nl

Booksandwords.be: ‘Jouw boek heeft mij van bij het begin meegetrokken in een positieve denkwereld waarvan ik wel wist dat die ergens bestond voor mij, maar die ik persoonlijk nog niet zo gevonden had. Sinds ik bezig ben met die 40 dagen (ben er halverwege), voel ik dat mijn gedachten veel positiever geworden zijn en mijn handelingen richten zich daar ook naartoe. Ik ben rustiger geworden en zoek bij mezelf waarvan ik gelukkig word. Ik raad dit boek dan ook aan iedereen aan, vooral zij die met dromen zijn waaraan ze nog niet kunnen beginnen omdat ze niet weten hoe.’

Danielle
Danielle
Booksandwords.be

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang inspiratie in je mailbox!