De tekens op je pad - Petra van Dreumel

Petra van Dreumel

De tekens
op je pad

Leer de subtiele betekenissen
van het universum te verstaan

Onder andere gezien bij

Welkom op het pad waar de natuur spreekt en de ziel luistert  

OVER HET BOEK

DE TEKENS OP JE PAD

We hebben het vaak niet bewust door, maar het universum spreekt continu met ons. De tekens om ons heen vertellen ons waar we staan in het leven, wat er speelt diep vanbinnen, en in welke richting we mogen gaan op het pad dat voor ons ligt. Het zijn kleine boodschappen van liefde, aanmoediging, moed en bewustzijn. En leren we haar taal te verstaan, dan kan dat ons helpen op een manier die we niet eerder kenden

De tekens op je pad is jouw gids voor de betekenis van honderden dieren, planten en symbolen. Ontdek hoe je zelf boodschappen van de natuur kan ontvangen én hoe je de symboliek leert begrijpen voor meer inzicht, richting en vertrouwen. 

EVEN BINNENKIJKEN

Dit boek zal jou, net als mij, helpen om keuzes te maken vanuit je hart, je steunen in moeilijke momenten en je laten leven vanuit je zielsmissie.'

Marjolein Berendsen

DE TEKENS OP JE PAD

Leer de boodschappen van de natuur te verstaan

Sinds een aantal jaar ben ik me bewuster van de tekens die op mijn pad komen. Veertjes, katten, vogels: ieder dier of element vertelt een ander verhaal. Door ervoor open te staan, is er iets fundamenteels in mijn leven veranderd. Wat ik ontdekte tijdens mijn wandelingen was dat, wanneer een dilemma mijn geest bezighoudt, de natuur antwoorden geeft in haar eigen mystieke taal. Zoals de ganzen die luid gakkend overvlogen, en mij aanmoedigden om nu ook zelf mijn eigen pad te gaan vinden. Of de angstige haas, die mij ervan bewust maakte dat mijn eigen angst mij in de weg stond bij de keuze die ik overwoog. Of de eindeloze reeks aan veertjes die ik vond, en die voor mij staan voor aanmoediging en vertrouwen. De natuur vertelt mij: er is altijd hulp beschikbaar. Soms op de meest onverwachte manieren.

De tekens om ons heen fungeren soms als een spiegel en soms als een leidraad. Vrijwel nooit geven ze concrete antwoorden. Tenminste, niet in de zin van: ‘Je moet voor optie A kiezen’, of ‘Dit is wat er zal gebeuren’. Ze doen iets veel belangrijkers: ze stellen de juiste vragen. ‘Wat voel je op dit moment écht?’, ‘Op welke manier is er in jouw leven sprake van een nieuw begin?’, ‘Waar ben je nou eigenlijk bang voor?’ De antwoorden zitten al in je, wachtend om ontdekt te worden. Ze brengen je terug bij je hart, bij je diepste verlangens en bij de wijsheid van je ziel. Dit zorgt voor een ongekende mate van vertrouwen en overgave.

Hopelijk mag dit boek je helpen om de taal van de tekens en symbolen weer te gaan spreken. Het is een uitnodiging om boodschappen uit de natuur te ontcijferen en zo geholpen te worden op het pad dat voor je ligt. Een pad waarop elk teken een stap kan zijn naar een dieper begrip van wie je werkelijk bent.

de vijf ONDERDELEN van

SYMBOLIEK

over de auteur

Hai, ik ben Petra. Illustrator, auteur en spreker. Maar 
ook marketing manager, bananenbroodbakker,
professioneel chaoot en moeder van Mias. Mijn eerste boek Van dromen naar doen helpt je om in 40 dagen jouw dromen dichterbij te brengen. Daarnaast breng ik met online programma’s de inzichten uit mijn boeken tot leven en zijn mijn illustraties de basis van een wenskaartenlijn uitgegeven door Lannoo.

MEER BOEKEN VAN PETRA

Van Dromen naar Doen

Van dromen naar doen is een gids voor iedereen die positief in het leven wil staan, met aandacht wil leven en dromen wil verwezenlijken. In veertig hoofdstukken (één voor elke dag) vind je een serie oefeningen en een flinke portie inspiratie, die leiden tot meer inzicht, meer helderheid en de eerste stappen naar het laten uitkomen van je dromen. 

Scroll to Top