WORKSHOPS EN CURSUSSEN

ONLINE

GRATIS WORKSHOPS

 Gratis te volgen

ONTDEK JOUW GELUKSMOMENTEN

In deze fijne workshop ontdek je hoeveel geluksmomenten er nu al in je leven zijn. Een feelgood workshop met fijne oefeningen die een lach op je gezicht brengen en je hart vullen.

Gratis te volgen

DROOMDOELEN

Waar droom jij van in 2021? In de workshop Droomdoelen geef je ruimte aan jouw dromen en verlangens voor 2021 en maak je een droombord dat je zal helpen om jouw dromen dichterbij te brengen. 

Gratis te volgen

POWERWOORDEN

Met de online workshop Powerwoorden ontdek je welke woorden jou op dit moment steun, focus of vertrouwen geven. Ik geef je de inspiratie om jouw powerwoorden zelf creatief vorm te geven. 

workshops, trainingen en

CURSUSSEN

vanaf €79

VAN DROMEN NAAR DOEN

Ontdek in 40 dagen wie je bent en wat je wil, en breng zo je dromen dichterbij. Een unieke combi van een prachtig boek en een krachtige online cursus.

creatieve online cursus

Start september 2021

CREËER JOUW GELUKSCOLLECTIE

Sta stil bij jouw momenten van geluk met deze creatieve en positieve cursus. In vijf inspirerende modules creëer je jouw unieke gelukscollectie voor meer dankbaarheid, veerkracht en plezier.

Vanaf €299

PERSOONLIJKE COACHING

Wordt persoonlijk begeleid op jouw weg naar persoonlijke groei met een coaching traject. Meer inzicht, vertrouwen en impact.

Voor bedrijven | Op maat

WORKSHOP POWERWOORDEN

Ga op zoek naar jouw Powerwoorden – woorden die je nu focus en steun geven – en maak hier een eigen illustratie van. Een fijne combi van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling afgestemd op jouw organisatie.

Voor bedrijven | Op maat

WORKSHOP DROOMKOMPAS

Waar droom jij van? In deze workshop geven we aandacht aan jouw dromen en ontdek je hoe je deze dichterbij kan brengen. Gericht op wat wél kan en wat jouw eigen rol hierin is.

Voor bedrijven | Op maat

WATERCOLOR BREAK

Éven samen iets leuks doen? In deze workshop ontdek je het plezier en de ontspanning die creativiteit kan brengen. Ik leer je een aantal basistechnieken en we gaan samen aan de slag.

EEN WORKSHOP OP MAAT?

Met collega’s, vriendinnen of partners een unieke workshop volgen? Breng je dromen tot leven of laat je creativiteit stromen met een workshop of lezing op maat. 

Petra van Dreumel
petra@petravandreumel.nl

06 – 22 69 65 53

Scroll to Top