MINI RETREAT: VERHOOG JOUW FREQUENTIE

GA JE MEE OP EEN FEELGOOD RETREAT?

Herken je dit:

  • Je merkt dat je in een verandering zit waarbij je steeds bewuster wordt van wie je bent en wat je voelt
  • Je lijkt soms wat makkelijk uit balans te raken
  • Je zou graag je aandacht meer willen richten op het positieve maar weet niet zo goed hoe

Door bewust jouw frequentie te verhogen ben je in staat om in iedere situatie meer rust, liefde en vertrouwen in je leven te brengen.

Wat als één ochtend me-time je kan helpen om meer balans en energie in je leven te brengen? Gewoon omdat je aandacht geeft aan hoe je je voelt en de tools krijgt om hier bewust mee om te gaan?

Op vrijdag 28 mei neem ik je van 10.00 – 12.00 uur mee naar een mini retreat – in je eigen huis! Met fijne meditaties, mooie oefeningen voor zelfinzicht en een aantal creatieve opdrachten help ik je om jouw frequentie te verhogen.

Tijdens de retreat leg ik je uit hoe het komt dat jij – net als zoveel anderen – in een proces van bewustwording zit, en waarom het soms uitdagend is om hierin te navigeren. Door middel van een aantal oefeningen help ik je om:

  • Bewust te worden van jouw emoties en de frequentie die deze emoties hebben

  • Stil te staan bij wat jou energie, plezier en geluk geeft

  • Te ontdekken hoe jij je meer in evenwicht kan voelen door dichter bij jezelf te komen

Een superwaardevolle ochtend waarin veel puzzelstukjes op zijn plek zullen vallen. Doordat je tijdens de sessie zelf met de (creatieve) oefeningen aan de slag gaat, voel je direct wat voor jou werkt om jouw frequentie te verhogen.

Voor wie is deze retreat?
Deze ochtend is speciaal voor jou wanneer je op een fijne, ontspannen manier bewust wil worden van jouw energiefrequentie. 

BONUS: persoonlijke reading

Bij deze retreat geef ik een bijzonder extra cadeautje: een gratis reading door mij. Hierbij trek ik een kaartje voor jou en tune ik op je in. In een persoonlijke video die ik je na de retreat toestuur vertel ik je wat jou kan helpen om jouw frequentie te versterken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top