waterverf illustratie petra van dreumel fruit inspiratie

Podcast: dit was mijn metamorfose moment

Wat is jouw metamorfose moment? Welk moment – of periode – in je leven zorgde voor een transformatie? Voor een nieuwe relatie met jezelf, een nieuwe kijk op de wereld en een nieuwe manier van leven?
 
Iedereen maakt wel dit soort ‘defining moments’ mee. Vaak zelfs meerdere, want ieders leven kent meerdere wendingen. Beginnend in je kindertijd, waar je leert wie je hoort te zijn. In je jeugd, waar je leert wat jouw plek is in de wereld. En in je volwassen leven, waar je mag leren terug bij jezelf te komen.
Die metamorfose momenten zijn niet altijd even leuk. Vaak zelfs pijnlijk en moeilijk. Uit tegenslag en verlies leren we nou eenmaal de grootste lessen. Pas achteraf, wanneer we terugkijken en zien hoe we getransformeerd zijn, kunnen we zien hoe waardevol die gebeurtenis was. ‘In order to love who you are, you cannot hate the experiences that shaped you.’
 
Ik had de eer om met Iris Sturgeon in haar Metamorfose Podcast in gesprek te gaan over mijn metamorfose moment. Over wat er gebeurde, hoe me dit vormde en hoe het er zelfs voor zorgde dat mijn droom om een boek te maken uitkwam. Maar ook over leven vanuit je hart en luisteren naar je intuïtie. Een mooi gesprek dat de moeite waard is om te luisteren!
 
Luister hier via Castbox of Spotify .
 
En ook leuk: samen met Iris geef ik een gratis exemplaar van mijn boek Van dromen naar doen weg INCLUSIEF een handgemaakte illustratie van mij. Een rijk geïllustreerd boek dat je stap voor stap helpt om te ontdekken wie je bent en wat je wilt. En dit moet je doen:
👉 Volg mij en @irissturgeon
👉 Plaats in dit bericht of in haar post een opmerking wat jouw metamorfose moment was of tag de persoon voor wie dit boek geknipt is
 
💫 De winnaar wordt 11 juni bekendgemaakt via mijn Instagram account.
 
Veel luisterplezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top