fbpx
Skip links

Van dromen naar doen

Workshops en coaching

Online Workshop Van Dromen naar Doen

5 oktober | 20.00 uur | online
Meld je gratis aan

Persoonlijke online coaching

Volg je de 40 dagen uit VAN DROMEN NAAR DOEN? Met persoonlijke begeleiding via emails en videochats help ik je om in 40 dagen je leven op een mooie manier te transformeren. Samen bespreken we de opdrachten uit het boek en kijken we wat jij nodig hebt voor meer innerlijke rust, helderheid of vertrouwen. Op drie momenten hebben we een uitgebreid gesprek via videochat, en tussendoor begeleid ik je via e-mail bij alles waar je tegenaan loopt. 

40 DAGEN DROMEN TRANSFORMATIE PROGRAMMA | € 299

Ben je op zoek naar meer geluk in je leven, wil je beter kunnen kiezen voor de dingen die jou gelukkig maken of wil je je dromen werkelijkheid maken? Ik kan je helpen door middel van persoonlijke coaching. Zie mij als je cheerleader voor jouw dromen. Door middel van een videochat of telefoongesprek praten we over wat je wil en wat je daar tot nu toe in tegenhoud. Doordat ik ‘intune’ op jouw energie kan ik goed aanvoelen wat je nodig hebt om te kunnen groeien. Via email ontvang je extra verdieping, nieuwe inzichten of passende oefeningen die je helpen om je leven te omarmen. En het fijne is: omdat we het via videochat doen hoef je nergens heen 😉

PERSOONLIJKE COACHING | €90 per sessie

Workshop Droomambities

voor teams en organisaties

Met de workshop Van dromen naar doen voor zakelijke groepen breng ik teams en organisaties in beweging. Waar droom je van, en waarom? Wat heb je daarvoor nodig en wat is de juiste eerste stap?  Van dromen naar doen is een workshop die zorgt voor een groter werkgeluk en hogere persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Zakelijke workshops - werkplezier vanuit het hart

Workshops, lezingen en illustratiesessies op maat

Wat als jij jouw medewerkers, relaties of bezoekers een flinke dosis droompower kan geven? Voor organisaties, teams en groepen ben ik beschikbaar voor workshops op maat, lezingen en illustratiesessies waarbij ik ter plekke persoonlijke illustraties maak voor bezoekers of relaties.

Neem contact op

Workshops van 1 of 2 uur over je dromen helder krijgen

Lezingen over mijn verhaal en take aways

Illustratiesessies waarbij ik persoonlijke illustraties maak

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Ontvang gratis een portie inspiratie in je mail!