Workshop voor teams en organisaties

SAMENWERKEN IN
HET NIEUWE NORMAAL

Een interactieve workshop voor teams en organisaties die je helpt om antwoord te krijgen op de vraag: hoe gaan we weer samenwerken?

Of bel 06 22696553

van thuiswerken naar samenwerken

Vind de verbinding terug in je team

Veel teams worstelen met de vraag hoe ze willen samenwerken. Werken we vooral thuis of gaan we naar kantoor? En hoe vinden we de verbinding terug met elkaar en de organisatie? De workshop Samenwerken in het nieuwe normaal helpt om de verbinding te leggen tussen wat je nodig hebt als persoon en wat je wil bereiken als team. Zo werk je samen vanuit ieders kwaliteiten en behoeften. Een positieve, interactieve workshop met als resultaat: duidelijke afspraken, betere communicatie en meer werkplezier.

workshop voor teams

Meer verbinding, betere samenwerking

De workshop Samenwerken in het nieuwe normaal helpt jou en je team om:

WAT ANDEREN ZEGGEN

Ervaringen van personen en bedrijven met de workshops van Petra

"Voor het jaarcongres van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie heeft Petra een workshop verzorgt voor onze leden. Haar insteek was vernieuwend. Ze wist deelnemers mee te krijgen en nodigde hen uit om niet alleen vanuit hun hoofd, maar ook vanuit hun hart te kijken naar de uitdagingen die er lagen."
KNB
"Petra verzorgde voor ons de online workshop Droomkompas. Deze bijeenkomst was erg insipirerend, verbindend en liefdevol. Juist door weer even met elkaar bijeen te komen (al was het dan niet live helaas), en het te hebben over onderwerpen die je niet zo snel op de werkvloer bespreekt in de ‘haast’ van het werk, krijg je meer en ander inzicht in elkaar. Een erg prettige manier van werken, Petra is een vrouw waar ik me snel bij op mijn gemak voelde en hier komen dan mooie dromen uit voort."
Dichterbij
"Petra geeft verschillende workshops die wij allemaal graag aanbieden aan onze zakelijke groepen. En dat komt met name door Petra zelf. De energie die ze meebrengt is verbindend en inspirerend."
Anouk Keurentjes, Bilderberg

OVER DEZE WORKSHOP

De workshop Samenwerken in het nieuwe normaal is speciaal ontwikkeld voor teams waarbij teamleden de afgelopen jaren veel thuisgewerkt hebben. Iedereen heeft andere ervaringen en behoeften heeft als het gaat om thuiswerken en samenwerken. Deze workshop helpt je om de vraag te beantwoorden: ‘Hoe gaan we weer samenwerken?’ door 3 stappen te doorlopen:

INZICHT IN BEHOEFTEN

Krijg inzicht in de kwaliteiten en behoeften van ieder teamlid door te kijken wat zij komen brengen en wat zij willen ophalen in het team.

VERBINDING MET TEAM

Verbind de behoeften in het team met de kwaliteiten en zie waar het team elkaar versterkt en waar er ruimte is voor groei.

VERTALING NAAR IDEEËN

Vertaal de uitkomst in concrete ideeën en heldere afspraken voor een duurzame samenwerking.

team workshop training samenwerken na thuiswerken
een nieuwe tijd vraagt om

EEN NIEUWE MANIER VAN SAMENWERKEN

Bijna de helft van alle thuiswerkers in Nederland geeft aan dat ze ook in de toekomst (deels) thuis willen blijven werken. Maar de behoefte aan meer verbinding en persoonlijk contact is óók groot. We moeten ons dus klaar maken voor een nieuwe manier van werken. Om in de toekomst de groei, werkplezier en inzetbaarheid op peil te houden, is het belangrijk om nu duurzame afspraken te maken. Afspraken die recht doen aan zowel de behoeften van de werknemer als de ambities van de organisatie. Dat is uitdagend, maar kan wel! In mijn workshop gebruik ik hiervoor mijn halen-en-brengen-matrix. Dit brengt in kaart wat iedereen nodig heeft én wat iemand te bieden heeft. Een speelse, verhelderende manier om de samenwerking te verbeteren en de verbinding te versterken. 

over mij

Ik ben Petra van Dreumel, auteur, coach, illustrator en geluksexpert. Met mijn achtergrond als Marketing Director en ervaring als coach zet ik creativiteit in om persoonlijk leiderschap bij teams en organisaties te bevorderen. Mijn boeken Van Dromen naar Doen en Een Boekje vol Geluk hebben al duizenden mensen geïnspireerd tot een gelukkiger leven, en mijn presentaties en workshops heb ik onder andere gegeven voor Bilderberg, de Webwinkel Vakdagen, KNB en Dichtbij.

Interesse in de workshop Samenwerken in het nieuwe normaal? Laten we dan contact hebben! Ik hoor graag de uitdagingen die bij jullie spelen, zodat ik de workshop perfect kan laten aansluiten bij jullie wensen

VEELGESTELDE VRAGEN

De workshop duurt 2 uur. Wil je meer verdieping, bijvoorbeeld door de persoonlijke Krachtwoorden te verbinden aan de visie van een organisatie of de samenwerking binnen een team? Dan is het mogelijk om de workshop uit te breiden naar een hele of halve dag. 

Bij de online workshop werkt iedereen met de materialen die zij zelf in huis hebben. Bij een live workshop voorzie ik in materialen. Het is ook mogelijk om iedere deelnemer vooraf een waterverfset toe te sturen of achteraf mee te geven.

Zeker! Laten we daarvoor in contact komen. Wanneer ik weet wat de uitdagingen en doelen van jouw organisatie zijn, kan ik mijn workshop hier op aanpassen. Bijvoorbeeld door niet naar je persoonlijke Powerwoorden te zoeken, maar gezamenlijk 5 teamwaarden op te stellen.

De kosten bedragen voor een online workshop €600 obv 1 dagdeel inclusief voorbereiding. Bij workshops op locatie zijn de kosten €800 exclusief reisvergoeding en materiaalkosten. 

Meer weten?
Neem contact met me op!
Petra@petravandreumel.nl
06-22696553

Scroll to Top