AFSTEMMINGEN

Met een afstemming tune ik op afstand in op jouw energie of de energie van je kind, waarbij ik aanvoel wat er speelt en vragen kan stellen. Zo help ik je om meer richting, helderheid en vertrouwen te krijgen. En het mooiste: ik vertaal wat ik voel en zie in een unieke, persoonlijke illustratie zodat je altijd herinnerd wordt aan het mooie pad dat je mag bewandelen. 

AFSTEMMING BIJ ZWANGERSCHAP

Ook wanneer je kindje nog niet geboren is kan je contact leggen. Juist dan kan een afstemming je veel vertellen over waarom het kindje jouw gekozen heeft, welke persoonlijkheid het kindje zal hebben en wat het van jou als ouders nodig heeft. Een afstemming bij zwangerschap is een hele bijzondere gebeurtenis, omdat je zelf op dat moment ook contact maakt met het kindje in de buik. Tijdens de afstemming voel ik aan wat het kindje wil vertellen en kan ik vragen stellen. Wat ik voel en zie vertaal ik in een geschreven verslag en een persoonlijke, handgemaakte illustratie. Wil je deze illustratie vertalen in een geboortekaartje? Dan kan dat voor een meerprijs. Kosten: €99 inclusief illustratie, verslag en verzending. 

baby afstemming illustratie

AFSTEMMING VOOR JEZELF

Bij een persoonlijke afstemming tune ik in op jouw energie. Ik voel daarbij aan wat er speelt, wat jou kan helpen en welke rol jij hierin zelf mag nemen. Ook kan ik concrete vragen stellen als je deze hebt. Wat ik voel en zie vertaal ik in een verslag en in een handgemaakte illustratie. Deze waterverf illustratie op A4 formaat bevat een quote, woord of symbool die jou op dit moment van je leven kan helpen om verder te groeien. Kosten: €99 inclusief illustratie, verslag en verzending. 

SLANG---laat-los-wat-je-bent-ontgroeid

AFSTEMMING OP JE KIND

Als ouder voel je aan wat je kind nodig heeft. Deze afstemming helpt je om het contact met je kind te versterken en meer inzicht te krijgen in wat er van binnen speelt. Bij een afstemming op je kind maak ik op afstand contact. Hierbij voel ik aan wat er speelt, wat hem of haar kan helpen of wat zijn of haar zielsmissie is. Vaak zie ik hierbij kleuren, symbolen of dieren. Dit vertaal ik in een verslag en een persoonlijke, handgemaakte illustratie. Zo ontvang je een bijzondere illustratie die iets vertelt over de ziel van je kind. Dit is ook mogelijk wanneer je in verwachting bent. Kosten: €99 inclusief illustratie, verslag en verzending.

workshop powerwoorden petra van dreumel
petra van dreumel

over mij

Ik ben Petra van Dreumel, auteur, coach en illustrator. Het is mijn missie om je te helpen je hart te gaan volgen. Ik gebruik mijn creativiteit om je te voorzien van inspiratie en nieuwe inzichten. Met afstemmingen combineer ik mijn gevoeligheid met deze creativiteit, om jou te helpen de volgende stap te nemen in jouw groei. 

NEEM CONTACT OP

Wil je iets vragen, heb je een speciaal verzoek of wil je gewoon even contact? Hier ben ik!

Petra van Dreumel
petra@petravandreumel.nl

06 – 22 69 65 53

Scroll to Top