Start 23 mei 2022

Ga van dromen naar doen

Ontdek wie je kan zijn wanneer naar je hart gaat luisteren. Doe mee met het 8-weekse Van Dromen naar Doen transformatieprogramma.

Het leven van je dromen begint bij het luisteren naar je hart

Waar zou je over 8 weken staan als je iedere dag de tijd zou nemen om even stil te staan bij jouw dromen? Wanneer je dagelijks even je hoofd zou legen om je hart te vullen? Zou je:

  • Ontdekken waar je écht van droomt;
  • Minder in je hoofd leven;
  • Je gevoel durven te vertrouwen;
  • Niet meer twijfelen en zoeken;
  • En jouw mooiste dromen werkelijkheid kunnen maken?
het programma dat je dromen tot leven brengt

VAN DROMEN NAAR DOEN

Het Van Dromen naar Doen programma helpt je om in 8 weken jouw leven te transformeren. Je leert om naar je hart te luisteren en ontdekt zo wie je bent en wat je wil. De zorgvuldig opgebouwde oefeningen helpen je om stap voor stap je dromen dichterbij te brengen, en zo meer focus, vertrouwen en geluk in je leven te brengen. 

Ontdek jouw dromen

Geef aandacht aan jouw verlangens en jouw missie en ontdek zo wie je wil zijn en wat je wil bereiken

Volg je hart

Leer te luisteren naar je hart en jouw intuïtie te volgen om zo in vertrouwen keuzes te maken die bij je passen

Leef vanuit je passie

Ontwikkel een positieve mindset die je helpt om het leven te bekijken vanuit liefde, focus en balans zodat je kan leven vanuit jouw passie

Start op 23 mei 

Testimonials

Wat anderen zeggen

Al duizenden vrouwen heb ik mogen helpen bij het volgen van hun hart. Dit is wat andere vrouwen zeggen over het 
Van Dromen naar Doen programma:

"Van Dromen naar Doen is een inspirerende cursus, waarbij je op zoek gaat naar wie je bent en wat voor jou belangrijk is in het leven. Het gaf mij handvatten en inzichten daarvoor. 40 Dagen lang, iedere dag even de tijd voor mijzelf nemen aan de hand van de oefeningen was heel erg de moeite waard. Ik kan het iedereen aanbevelen, zo'n cadeautje voor jezelf!"
Miriam
"Een heerlijke cursus die je bewust maakt van de kracht om zelf sturing te geven aan je gedachten. En daarmee je leven te kleuren op een manier die jou past, vanuit je hart. Met prachtige oefeningen en illustraties, humor en een realistische kijk op het leven want ja soms zijn er ook baaldagen."
Iris
"Dit programma heeft mij een power boost gegeven om 100% zeker te zijn met mijn bedrijf opstarten. Bij de dagelijkse opdrachten stond ik stil bij het verleden het heden en de toekomst. Nu weet ik wat ik wil en waar ik naar streef! Bedankt Petra!"
Marolyne
jij bent het waard

OM TOT BLOEI TE KOMEN

Heb jij dat ook, dat je droomt van een baan waarin je een verschil kan maken, van meer ruimte voor jezelf om te doen waar je van houdt, of verlangt naar meer balans en energie? Maar in plaats van je hart te volgen, probeer je aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Luister je meer naar je hoofd dan naar je gevoel. En zorg je voor iedereen behalve voor jezelf. 

Maar nu is tijd om te gaan groeien en bloeien! En je bent er zo klaar voor, anders was dit niet op je pad gekomen. Je weet namelijk al langer dat je dingen anders wil doen. Dat je meer naar je hart wil luisteren en minder naar de verwachtingen van anderen wil leven. Dat je ruimte wil geven aan je passie of anderen wil helpen met jouw unieke missie. Je echte ware, mooiste zelf tot uiting brengen. Alleen: daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Het is namelijk ook megaspannend om oude patronen los te laten en het onbekende tegemoet te treden. Want grote kans dat je niet eens weet wat je precies wilt of hoe je dit kan bereiken. Laat staan dat je durft te geloven dat jij alles kan waar je van droomt.

Maar geen zorgen. I’ve got you! Want ik weet hoe het is. Als hooggevoelige vrouw was ik jarenlang ook op zoek naar meer energie, voldoening en balans. Precies daarom heb ik Van Dromen naar Doen gecreëerd; eerst voor mijzelf en nu voor vrouwen zoals jij. Ik help je om kleine stappen te blijven nemen, om je vertrouwen te laten groeien en om te gaan luisteren naar dat mooie wijze hart van jou.

Hoe dan, vraag je je af? Nou, door 8 weken lang aandacht te geven aan je dromen. Doe je dat, dan gebeurt er iets magisch. Er ontstaat een nieuwe, liefdevolle blik naar jezelf en naar de wereld om je heen, die je de rest van je leven met je meeneemt. Een nieuwe relatie met je hart dat je voortaan de weg zal leiden. En een helderheid in je dromen die je helpt om keuzes te maken die echt bij je passen.

Het programma bevat 8 krachtige modules die bestaan uit in totaal 40 oefeningen. Iedere module is vol mooie inzichten, rake oefeningen en inspirerende illustraties. Iedere week komen er nieuwe cursusonderdelen vrij en is er een live masterclass die je helpt om grote shifts te maken. Alles is te vinden in jouw eigen online leeromgeving waar je voor altijd toegang toe hebt.  Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding van Petra zelf en krijg je toegang tot een besloten community met andere dromers. Zo houdt je de focus en motivatie om jouw dromen echt waar te maken. En maak je in 8 weken tijd – of op jouw tempo – echt een transformatie naar een rijker, aandachtiger en mooier leven.

De volgende editie start op 23 mei

petra van dreumel

focus op je dromen, connectie met je hart

Van Dromen naar Doen is ontstaan uit mijn eigen notitieboek, toen ik zelf 5 jaar geleden op zoek was naar wat ik wilde. Als experiment besloot ik om 40 dagen lang aandacht te geven aan mijn dromen. En wauw, wat bleek dat krachtig! Stap voor stap voelde ik meer helderheid, zelfvertrouwen en focus. Ik begon met tekenen en schrijven, en de droom voor het maken van een boek ontstond. Nadat deze droom uitkwam, is het mijn missie geworden om andere vrouwen te helpen ook hun hart te volgen.  

ALLES DAT JE NODIG HEBT OM JE HART TE VOLGEN

DIT KAN JE VERWACHTEN

Helderheid

Kom in contact met jouw innerlijke wijsheid en krijg helderheid over jouw echte hartsverlangens

Inspiratie

Voel je gemotiveerd om jouw eigen pad te volgen en ontvang de inspiratie om naar jouw hart te luisteren

Focus

Durf te gaan voor jouw dromen en behoud ook als het moeilijk wordt vertrouwen en focus

Begeleiding

Breek door jouw barrières heen met professionele begeleiding

Connectie

Kom in contact met mededromers en voel je gesteund en geholpen op jouw reis

Transformatie

Voel hoe iedere dag jouw vertrouwen, bewustzijn en zelfliefde groeien en er zo een transformatie in jouw leven ontstaat

The future belongs to those who believe in their dreams

- Eleanor Roosevelt

VAN DROMEN NAAR DOEN

MIJN MEEST COMPLETE PROGRAMMA

Prachtig geïllustreerd boek

Vooraf aan de start van het programma ontvang je het boek Van Dromen naar Doen. Een prachtig geïllustreerd boek met daarin alle oefeningen en inzichten uit het programma.

leeromgeving

Persoonlijke leeromgeving

In jouw persoonlijke leeromgeving vind je iedere dag een oefening, extra video's en werkbladen. Je blijft 6 maanden toegang houden.

Toegang tot community

Je krijgt toegang tot een speciale community waar je in contact komt met mededromers, zodat je elkaar kan inspireren en motiveren.

Wekelijkse motivatiemail

Iedere maandag ontvang je een email met daarin inspiratie en motivatie voor de week die voor je ligt. Zo lukt het je om de focus te blijven houden, ook als je tegen lastige situaties aanloopt.

Live masterclasses

Iedere twee weken is er een live masterclass waarin ik je meeneem in de oefening van de dag, ik vragen beantwoord en ik dieper inga op de inzichten van die week. Dit helpt je om een echte shift te maken en optimaal gebruik te maken van mijn begeleiding.

Support van Droomcirkel

Naast de grotere community vorm je samen met een klein groepje mededromers een droomcirkel van like minded souls waarin je elkaar kan helpen en steunen. En misschien wel waardevolle connecties opbouwt.

video cursus creeren vanuit het hart

Bonus: videoserie Creëren vanuit het hart

Een 10-delige videoserie waarin ik over mijn creatieve reis vertel, en jou oefeningen, handvatten en inspiratie geef om te creëren vanuit je hart twv €129.

Bonus: Creatieve modules

Iedere week zijn er één of meerdere oefeningen waarin je jouw creativiteit kwijt kan. Ik geef je hierbij tips en inspiratie.

Tijdelijke Bonus: Handgemaakte, persoonlijke iluustratie

Alleen in april: schrijf je in en ontvang een persoonlijke, handgemaakte A4 waterverf illustratie afgestemd op jouw energie.

Je hebt zoveel liefde te geven. Dus geef je ook wat aan jezelf?

over petra

Petra van Dreumel is auteur, illustrator en coach.

Petra is schrijver van twee succesvolle boeken, en met haar workshops en programma’s heeft ze al duizenden vrouwen geholpen om hun hart te volgen. Vier jaar geleden ging Petra zelf op zoek naar haar geluk, waarbij ze de switch maakte van marketingdirecteur naar coach en illustrator. Uit haar ervaringen en opgedane inzichten is Van Dromen naar Doen ontstaan, een prachtig geïllustreerd boek dat je helpt om te ontdekken waar je van droomt.

Petra’s stijl van coachen is invoelend, praktisch en aanmoedigend. Ze voelt snel aan wat je nodig hebt om te groeien, en helpt je om jouw eigen pad te vinden. Tijdens het programma deelt ze haar inzichten in krachtige live masterclasses, inspirerende mails en – bij het VIP programma – persoonlijke coachingsessies.

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN
OVER PETRA

"Petra zorgt voor een persoonlijke en prettige sfeer, waarbij je je gelijk op je gemak voelt en tot rust komt. Bovendien is zij altijd bereid om je verder te helpen en bekijkt zij iedereen situatie afzonderlijk, zonder te generaliseren of te oordelen."
Femke
"De rust die Petra over zich heen heeft vind ik heel fijn wanneer je de filmpjes en meditatie oefeningen volgt. De oefeningen zijn heel gevarieerd, en uit elke oefening heb ik wel iets waardevols gehaald."
Nancy
"Ik vind de manier waarop Petra de deelnemers benadert erg prettig, ik voelde me zeer op mijn gemak. Petra heeft mij geholpen om weer te zien wat ik wil en kan. Mijn mindset is veranderd van Mir de moeder naar Mir de vrouw die mag dromen :)"
Miriam

KIES HET PROGRAMMA DAT BIJ JOU PAST

VAN DROMEN NAAR DOEN

Volg het 8-weekse programma zoals het jou uitkomt.

€369

Heb je het boek al in huis? Gebruik dan de code BOEK voor €40 extra korting (je ontvangt dan beide boeken niet). 

VAN DROMEN NAAR DOEN - VIP

Breng een diepere transformatie op gang met persoonlijke coaching.

€549

We starten in mei 2022

Dagen
Uren
Minuten
petra van dreumel

GELD TERUG GARANTIE

Na twee eerdere succesvolle edities van Van Dromen naar Doen durf ik het gerust te zeggen: dit programma zal jouw leven veranderen. Past het programma toch niet bij jou? Dan mag je binnen 2 weken na de start van het programma opzeggen en krijg je je geld terug. Zonder vragen!

Twijfel je nog en heb je vragen? Plan dan een gratis coaching gesprek waarin we samen kijken of dit programma nu is wat jou verder brengt. 

Petra

WAAROM ANDEREN KOZEN

VOOR HET VAN DROMEN NAAR DOEN PROGRAMMA

VEELGESTELDE VRAGEN

Het programma vraagt ongeveer 20 minuten per dag, precies wat je minimaal nodig hebt om dagelijks tot jezelf te komen. In totaal heeft de cursus 40 oefeningen, verdeeld over 8 weken. Per week  Elke dag volg je een oefening uit het boek, met na tien dagen een pauze van drie dagen. De oefening kost je gemiddeld vijftien minuten per dag. Passend bij de dag waar je bent in het boek ontvang je ongeveer twee keer per week een e-mail. In totaal ben je dus een kleine twee maanden bezig met de cursus.

Natuurlijk! Wil je de dagen sneller doorlopen of heb je meer tijd nodig? Dan doe je het op jouw tempo. De video’s en extra inhoud in de e-mails blijven altijd voor jou beschikbaar. Kies je voor het programma Samen dromen of Gericht dromen, dan mag je tot drie maanden na het einde van de cursus e-mail ondersteuning of een coachinggesprek (exclusief voor Gericht dromen) gebruik maken. 

Deze cursus is voor jou als je op zoek bent naar wat je wilt, wanneer je met meer vertrouwen en positiviteit wilt leven en wanneer je een droom hebt die je nu – eindelijk – dichterbij wilt brengen. Veel van mijn deelnemers hebben een burn-out of vergelijkbaars gehad waardoor ze zich opnieuw gingen afvragen waar ze eigenlijk van droomden. Ook zijn veel deelnemers net als ik hooggevoelig en zoeken ze naar een manier om weer meer in contact te komen met hun gevoel. En tot slot is dit programma ook heel waardevol gebleken voor drukbezette moeders die meer tijd voor zichzelf willen vinden zodat ze meer balans en voldoening ervaren. 

Wil je het meest uit deze 8 weken halen? Dan kan je voor het VIP programma kiezen. Hierbij krijg je drie 1-op-1 coaching sessies: bij de start, op de helft en aan het einde van het programma. Dit helpt je om jouw persoonlijke blokkades te doorbreken en nog meer inzichten te krijgen die je helpen om jouw dromen dichterbij te brengen. Voorafgaand aan iedere sessie tune ik op je in en trek ik een kaartje voor extra inspiratie.

Ik geloof dat dingen vaak met een reden op je pad komen. Blijkt dit programma echter toch niet bij je te passen, dan mag je binnen twee weken je deelname opzeggen en ontvang je je geld terug (exclusief de kosten voor het boek a €21,95). 

KIES HET PROGRAMMA DAT BIJ JOU PAST

VAN DROMEN NAAR DOEN

Volg het 8-weekse programma zoals het jou uitkomt.

€369

Heb je het boek al in huis? Gebruik dan de code BOEK voor €40 extra korting (je ontvangt dan beide boeken niet). 

VAN DROMEN NAAR DOEN - VIP

Breng een diepere transformatie op gang met persoonlijke coaching.

€549
Scroll to Top