ga van

dromen naar doen

in 40 dagen

Nieuwe editie start in oktober! Ontdek wat je wil en krijg het vertrouwen om je hart te volgen. Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor mijn wachtlijst!

Jouw dromen zijn het waard om de ruimte te krijgen. Ontdek wie je bent en wat je wil in deze unieke feelgood cursus. Breng je dromen in  6 weken stap voor stap dichterbij door te luisteren naar je hart. Waar sta jij over 40 dagen?

Om te dromen heb je geen moed nodig. Om te geloven in je droom wel.

Heb jij dat ook, dat het lijkt alsof iedereen weet wat hij wil, behalve jij?
Dat je best je ❤ wil volgen, maar geen idee hebt welke kant dat uit is? Dat je op zoek bent naar wie je bent? Of dat je geen stappen durft te zetten om je dromen dichterbij te brengen? Je bent echt niet de enige. Ook ik was jarenlang op zoek naar meer balans, meer zelfliefde en meer geluk.

petra van dreumel

TOTDAT IK VOOR MIJZELF IETS SIMPELS BEDACHT DAT MIJN HELE LEVEN VERANDERDE:

En wauw, wat bleek dat krachtig. Ik leerde te luisteren naar mijn hart en mijn dromen… kwamen één voor één uit. En deze methode deel ik graag met jou, in deze unieke cursus.

het programma dat je laat groeien en bloeien

VAN DROMEN NAAR DOEN

Met het Van Dromen Naar Doen Programma help ik je om in 40 dagen te ontdekken wie je bent en wat je wil, en zo je dromen dichterbij te brengen. Een unieke combi van een prachtig geïllustreerd boek, een bijpassende online cursus en persoonlijke begeleiding. 

Ontdek jouw dromen

Geef aandacht aan jouw verlangens en jouw missie en ontdek zo wie je wil zijn en wat je wil bereiken

Volg je hart

Leer te luisteren naar je hart en jouw intuïtie te volgen om zo in vertrouwen keuzes te maken die bij je passen

Leef vanuit je passie

Ontwikkel een positieve mindset die je helpt om het leven te bekijken vanuit liefde, focus en balans

Testimonials

Wat anderen zeggen

Al duizenden vrouwen heb ik mogen helpen bij het volgen van hun hart. Dit is wat enkelen daarover zegggen:

"Voor mensen die niet gelukkig zijn met hun leven, maar niet precies weten waar dit aan ligt en niet precies weten welke richting ze op willen is dit een geweldige cursus om te volgen. Ik zeg niet dat je hierna voor de volle 100% gelukkig bent. (Volgens mij bestaat dat ook niet trouwens) maar het laat je wel nadenken en dingen te doen veranderen in je leven om je dromen waar te maken."
Nancy Klei
"Een heerlijke cursus die je bewust maakt van de kracht om zelf sturing te geven aan je gedachten. En daarmee je leven te kleuren op een manier die jou past, vanuit je hart. Met prachtige oefeningen en illustraties, humor en een realistische kijk op het leven want ja soms zijn er ook baaldagen."
Iris van Dort
"De 40 dagen hebben mij net die zet gegeven die ik nodig had om mijn droom gaan te verwezenlijken."
Marolyne Foster
ALLES DAT JE NODIG HEBT

OM JE DROMEN DICHTERBIJ TE BRENGEN

Prachtig geillustreerd boek

Het boek Van Dromen naar Doen is al meer dan 3000 keer verkocht en bevat prachtige illustraties en, fijne oefeningen en mooie inzichten.

Krachtige online cursus

Behoud je focus en krijg extra inspiratie met 12 online modules die perfect aansluiten bij de oefeningen uit het boek.

Persoonlijke begeleiding

Ontvang ingetunede email begeleiding wanneer je het nodig hebt zodat jij jouw blokkades kan doorbreken en echt tot bloei kan komen.

+ ALS BONUS

(bij Samen Dromen of Gericht Dromen)

Luxe notitieboekje

Schrijf al jouw dromen op in het unieke Van Dromen naar Doen notitieboekje.

Toegang tot community

Krijg toegang tot de besloten Facebookgroep voor extra inspiratie en contact met mededromers.

Online droomworkshop

Ontvang extra bonusmateriaal, zoals de online droomworkshop om jouw dromen helder te krijgen.

The future belongs to those who believe in their dreams

- Eleanor Roosevelt

jij bent het waard

OM TOT BLOEI TE KOMEN

Yes, het is tijd om te gaan groeien en bloeien! En je bent er zo klaar voor, anders was dit niet op je pad gekomen. Je weet namelijk al langer dat je dingen anders wil doen. Dat je meer naar je hart wil luisteren en minder naar de verwachtingen van anderen wil leven. Dat je ruimte wil geven aan je passie of anderen wil helpen met jouw unieke missie. Alleen: daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Het is namelijk ook megaspannend om oude patronen los te laten en het onbekende tegemoet te treden. Want grote kans dat je niet eens weet wat je precies wilt of hoe je dit kan bereiken. Laat staan dat je durft te geloven dat jij alles kan waar je van droomt.

Maar geen zorgen. I’ve got you! Want ik weet hoe het is. Ik help je om kleine stappen te blijven nemen, om je vertrouwen te laten groeien en om te gaan luisteren naar dat mooie wijze hart van jou. 

Hoe dan, vraag je je af? Nou, door 40 dagen lang dagelijks aandacht te geven aan je dromen. Doe je dat, dan gebeurt er iets magisch. Er ontstaat een nieuwe, liefdevolle blik naar jezelf en naar de wereld om je heen, die je de rest van je leven met je meeneemt. Een nieuwe relatie met je hart dat je voortaan de weg zal leiden. En een helderheid in je dromen die je helpt om keuzes te maken die echt bij je passen. 

Het boek Van Dromen naar Doen is de basis. Deze bevat 40 inzichten en oefeningen – voor iedere dag een – die je helpen om te ontdekken wie je bent en wat je wil. Passend bij de oefeningen uit het boek ontvang je op vaste momenten een e-mail met een inspirerende video, bemoedigende woorden of rake illustratie. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding van Petra zelf en krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep met andere dromers. Zo houdt je 40 dagen lang de focus en motivatie om jouw dromen echt waar te maken. En maak je in twee maanden tijd – of op jouw tempo – echt een shift te maken naar een fijner en leuker leven.

De volgende editie start in oktober! Schrijf je nu vrijblijvend in voor mijn wachtlijst om als eerste meer informatie te krijgen en zeker te zijn van een plekje!

Deze cursus is perfect voor jou als:

Je krijgt namelijk meer inzicht in wie je bent en wat je wil, je leert stap voor stap te luisteren naar je lijf en naar je hart en je durft je eigen pad te gaan volgen.

ZIJ DROOMDEN MEE

"Volgens Petra mag je het in je eigen tempo doen en ik moet eerlijk zeggen: ik was veel eerder klaar. Als ik ergens lekker mee bezig ben en er blij van word, ben ik natuurlijk weer niet te stoppen."​
Lenneke
"Ik ben bijna op de helft inmiddels en vind het leuk om elke dag even bezig te zijn met waar je blij van wordt. Luchtig, vrolijk en zeker een aanrader wanneer je je persoonlijk wil ontwikkelen."
Anouk
"Het bijzondere van Van Dromen naar Doen is dat het je echt uitnodigt om aan de slag te gaan. Heerlijk om jezelf 40 dagen uit te dagen over wat je zelf wilt en hoe je dit kan bereiken."
Carla

Je hebt zoveel liefde te geven. Dus geef je ook wat aan jezelf?

over mij

Hai, ik ben Petra. Illustrator, auteur en spreker. Maar
ook marketing manager, bananenbroodbakker,
professioneel chaoot en moeder van Mias. Jij hebt
het in je om geweldige dingen te bereiken, en het is
mijn missie om je daarbij te helpen.

VEELGESTELDE VRAGEN

In totaal heeft de cursus 40 oefeningen. Elke dag volg je een oefening uit het boek, met na tien dagen een pauze van drie dagen. De oefening kost je gemiddeld vijftien minuten per dag. Passend bij de dag waar je bent in het boek ontvang je ongeveer twee keer per week een e-mail. In totaal ben je dus een kleine twee maanden bezig met de cursus.

Natuurlijk! Wil je de dagen sneller doorlopen of heb je meer tijd nodig? Dan doe je het op jouw tempo. De video’s en extra inhoud in de e-mails blijven altijd voor jou beschikbaar. Kies je voor het programma Samen dromen of Gericht dromen, dan mag je tot drie maanden na het einde van de cursus e-mail ondersteuning of een coachinggesprek (exclusief voor Gericht dromen) gebruik maken. 

De cursus brengt je nieuwe inzichten en daagt je uit om je leven op een andere manier te bekijken. Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Heb je vragen, loop je vast of behoefte aan wat extra hulp, dan kan je via e-mail vragen stellen en zal ik deze binnen drie werkdagen beantwoorden. Daarnaast zijn er bij de Samen dromen meerdere groeps coachingsessies waarbij je vragen kan stellen en we dieper ingaan op de thema’s die er spelen. Bij Gericht dromen heb je daarnaast drie 1-op-1 persoonlijke coachinggesprekken via videobellen. 

Deze cursus is voor jou als je op zoek bent naar wat je wilt, wanneer je met meer vertrouwen en positiviteit wilt leven en wanneer je een droom hebt die je nu – eindelijk – dichterbij wilt brengen. 

Scroll to Top