workshop

waterverf

Een creatieve workshop voor bedrijven
voor ontspanning, plezier en samenwerking

Online of live

Workshop via online tool naar keuze tot 100 personen, op locatie tot 30 personne

Iedere locatie

Deze workshop is op iedere locatie te geven

30 - 60 minuten

Duur: 30 - 60 minuten als korte ontspanning tussendoor

Inclusief materiaal

Online met eigen materialen, live inclusief materiaal

'Een uur even samen schilderen. Nooit gedacht dat dit zo goed zou werken voor teambuilding.'

Anita Verbeek

Op zoek naar een inspirerende en creatieve activiteit tijdens een teamdag, event of zakelijke bijeenkomst? De workshop Watercolor Break is een ideale break en een cadeautje voor ieder team. Het prikkelt je creativiteit, zorgt voor ontspanning en brengt mensen samen. 

de workshop watercolor break helpt jou en je team met:

De workshop Watercolor Break brengt ontspanning en teambuilding samen. Je leert de basistechnieken voor waterverf en gaat zelf aan de slag. Tegelijk wordt je door kleine vragen, oefeningen en inzichten tijdens de workshop bewust van het effect van ontspanning en de kracht van creativiteit voor zelfkennis en samenwerking.

De workshop kan zowel online als live gegeven worden, en is geheel flexibel in duur en opzet. Wil je simpel een half uurtje samen schilderen als ontspannen teamactiviteit? Ik laat zien hoe je stap voor stap een mooie waterverfillustratie maakt die je gelijk mee naar huis kan nemen. Wil je creativiteit gebruiken als teambuilding of persoonlijke ontwikkeling? Op maat gemaakte creatieve oefeningen helpen om je team bewust te maken van thema’s als werkplezier, werk en privé balans en zelfontplooiing. Zo kan een thema zijn ‘waar wordt je blij van?’ of ‘leer elkaar beter kennen’. 

De Waterverf workshop voor bedrijven kan op iedere locatie gegeven worden, zolang er voor iedere deelnemer ruimte aan een tafel is. Ook kan ik verschillende locaties in Nederland aandragen als geschikte locatie. Bij de online workshop werken de deelnemers met creatieve materialen die zij al in huis hebben of ontvangen zij een waterverf pakket thuis. 

creatieve workshop

over mij

Ik ben Petra van Dreumel, auteur, coach, illustrator en geluksexpert. Met mijn achtergrond als Marketing Director en ervaring als coach zet ik creativiteit in om persoonlijk leiderschap bij teams en organisaties te bevorderen. Mijn boeken Van Dromen naar Doen en Een Boekje vol Geluk hebben al duizenden mensen geïnspireerd tot een gelukkiger leven, en mijn presentaties en workshops heb ik onder andere gegeven voor Bilderberg, de Webwinkel Vakdagen, KNB en Dichtbij.

Interesse in de workshop Watercolor Break? Laten we dan contact hebben! Ik hoor graag de uitdagingen die bij jullie spelen, zodat ik de workshop perfect kan laten aansluiten bij jullie wensen

VEELGESTELDE VRAGEN

De workshop duurt 2 uur. Wil je meer verdieping, bijvoorbeeld door de persoonlijke Krachtwoorden te verbinden aan de visie van een organisatie of de samenwerking binnen een team? Dan is het mogelijk om de workshop uit te breiden naar een hele of halve dag. 

Bij de online workshop werkt iedereen met de materialen die zij zelf in huis hebben. Bij een live workshop voorzie ik in materialen. Het is ook mogelijk om iedere deelnemer vooraf een waterverfset toe te sturen of achteraf mee te geven.

Zeker! Laten we daarvoor in contact komen. Wanneer ik weet wat de uitdagingen en doelen van jouw organisatie zijn, kan ik mijn workshop hier op aanpassen. Bijvoorbeeld door niet naar je persoonlijke Powerwoorden te zoeken, maar gezamenlijk 5 teamwaarden op te stellen.

De kosten bedragen voor een online workshop €600 obv 1 dagdeel inclusief voorbereiding. Bij workshops op locatie zijn de kosten €800 exclusief reisvergoeding en materiaalkosten. 

Meer weten?
Neem contact met me op!
Petra@petravandreumel.nl
06-22696553

Scroll to Top