fbpx
Skip links

Workshop droomambities

Breng de dromen van jouw organisatie tot leven

“De workshop droomambities helpt teams en organisaties om hun dromen en ambities helder te krijgen. Aanrader!”

Plan je workshop
of neem contact op

Nieuwe ambities. Meer focus. Groter werkplezier.

Met de workshop Van dromen naar doen voor zakelijke groepen breng ik teams en organisaties in beweging. Waar droom je van, en waarom? Wat heb je daarvoor nodig en wat is de juiste eerste stap? Tijdens de workshop laat ik je ervaren wat er gebeurt wanneer je deze vragen stelt aan het hart in plaats van aan het hoofd. Er ontstaat helderheid over wat je wil – als persoon of als team – en wat hiervoor nodig is. Ideeën beginnen te stromen en je intuïtie wordt sterker. Van dromen naar doen is een workshop die zorgt voor een groter werkgeluk en hogere persoonlijke effectiviteit.

Voor groepen van 5 tot 30 personen

Duur: 2 uur, 4 uur of 6 uur

Praktisch en direct toepasbaar

Vergroot het werkplezier en de persoonlijke effectiviteit

De workshop Droomambities helpt je om

JE AMBITIES TE VORMEN

Ontdek wat je ambities zijn als team of organisatie. Liggen deze op een lijn en passen ze bij de huidige koers.

JE PERSOONLIJKE DROMEN TE VERBINDEN

Wat zijn de persoonlijke dromen en wensen, en hoe kunnen deze verbonden worden met de ambities van de organisatie?

EEN STAPPENPLAN TE MAKEN

Wat is er nodig om de ambities te bereiken en hoe komen de kwaliteiten van teamleden het beste naar voren?

Over Petra

Mijn naam is Petra van Dreumel, en ik geloof in de kracht van dromen. In mijn boek Van dromen naar doen help ik je om te ontdekken wat je wil en hoe je je dromen dichterbij kan brengen. Hiermee is niet alleen mijn eigen droom werkelijkheid geworden, maar heb ik ook al heel veel mensen mogen helpen om een leven met meer balans, energie, succes en geluk te creëren. Simpel door te gaan luisteren naar het hart en te handelen vanuit de intuïtie die we allemaal hebben. Naast auteur ben ik illustrator en spreker.

Neem contact op

Wat houdt de workshop Droomambities in

De workshop Droomambities is een informele maar interactieve workshop. Het is met name geschikt voor teams in de dienstverlening, commercie, zorg en overheid. De workshop duurt ongeveer twee uur, maar kan ook uitgebreid worden naar een halve of hele dag om ieder onderdeel meer aandacht te geven.

Bij een groep van maximaal 15 deelnemers is er veel interactie in de groep. Aan de hand van diverse oefeningen ga je als groep of als individu aan de slag met je wensen en dromen. Deze worden gezamenlijk besproken zodat iedereen in het team er achter staat. Wanneer de ambities van de organisatie al (grotendeels) helder zijn, richt de workshop zich met name op de persoonlijke dromen en de ambities op teamniveau. Door deze te verbinden met de dromen van de organisatie wordt helder hoe ze elkaar kunnen versterken. Zijn de ambities van de organisatie nog niet gevormd, dan zal daar meer aandacht aan besteed worden.

Bij een groep groter dan 15 deelnemers, vormen we kleinere groepen waarbinnen de oefeningen gemaakt en besproken worden, om vervolgens op bepalende momenten de hele groep bij elkaar te brengen. In deze setting gaan we dromen over de ambities van de organisatie. Waar wil je als organisatie en als team staan, en welke rol heb jij daar als persoon in? Maar ook de persoonlijke dromen krijgen de ruimte. Wat wil je zelf bereiken en waar wil je in groeien? 

De oefeningen in de workshop helpen je om de ambities te benaderen vanuit het hart, maar blijven praktisch toepasbaar. Juist door thema’s die normaal gesproken vooral vanuit de ratio worden bekeken nu vanuit het hart en buik te benaderen, kunnen er vernieuwende inzichten ontstaan. We geven ruimte aan de intuïtie en het gevoel en maken gebruik van meditatie- en visualisatietechnieken, zonder dat het zweverig wordt.

All your dreams can come true, if you have the courage to pursue them.

– Walt Disney

Plan jouw workshop - neem contact op