22 mei 2022

Volg je hart retreat

Luister naar je hart, versterk je intuïtie en volg je eigen pad tijdens een heerlijke dag vol ontspanning en inspiratie.

Zondag 22 mei

Van 10.00 - 15.30

Vlakbij Nijmegen

Op een inspirerende locatie

Inclusief lunch

Smaakvol en gezond

Vol inspiratie

Over het volgen van je hart

'Petra wist gelijk een fijne sfeer te creëren waarbij ik tot diepe ontspanning én inzichten kwam.'

Zou jij meer willen luisteren naar je intuïtie? Zou je vaker je hart willen volgen? Of wil je meer vanuit jouw kracht gaan leven? Op zondag 22 mei geef ik een ééndaagsretreat in Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen in Gelderland) over het volgen van je hart en het versterken van je intuïtie. Een fijne combinatie van ontspanning, genieten, leren en ervaren, dat je helpt om volledig op jezelf te gaan vertrouwen. 

eendaags volg je hart retreat

Wat zou er gebeuren wanneer je leerde om nóg meer te vertrouwen op je gevoel? Tijdens deze workshop vind je de rust en krijg je de tools om jouw hart te gaan volgen. 

Testimonials

Wat anderen zeggen

Al duizenden vrouwen heb ik mogen helpen bij het volgen van hun hart. Dit is wat enkelen daarover zegggen:

'Petra zorgt voor een persoonlijke en prettige sfeer, waarbij je je gelijk op je gemakt voelt en tot rust komt. Ze heeft oog voor iedereen zonder te generaliseren of te oordelen. Tijdens de dag voelde ik veel liefde, heel fijn! '
Femke Deckers
"Wauw, wat een heerlijke en inspirerende dag! Echt een cadeautje voor mezelf! Ontspannen, een mooie plek, lekker eten en een prachtige groep gelijkgestemde vrouwen. Heel bijzonder! Dankzij deze dag durf ik nog meer achter mezelf te gaan staan en te vertrouwen op mijn intuïtie. Het boek van dromen naar doen heeft mij al veel gebracht en deze dag was het perfecte vervolg daarop. Bedankt lieve Petra! "
Jolanda
"Petra weet op een liefdevolle manier een connectie met je te maken en daarbij de juiste snaar te raken. ik heb mooie inzichten mogen krijgen en prachtige stappen kunnen zetten."
Natascha
luister naar je innerlijke wijsheid

PROGRAMMA VOLG JE HART RETREAT

Wat als je een dag helemaal voor jezelf zou hebben? Waar je op een prachtige plek de ruimte krijgt om te ontspannen en inzicht krijgt in jouw purpose, kracht en intuïtie, zodat je de inspiratie, tools en energie hebt om jouw eigen hart te volgen. Dat is de Volg je Hart Retreat in een notendop. 

Ontvangst

Ontvangst met huisgemaakte bananenbrood op inspirerende locatie in Gendt (tussen Nijmegen en Arnhem).

Meditatie en inspiratie

Leer hoe jouw ziel met je spreekt via jouw hart en je intuïtie, en hoe je daar naar kan luisteren.

Creatieve oefening

Laat jouw creativiteit stromen voor nieuwe inzichten en inspiratie.

Lunch

Heerlijke lunch met producten uit eigen tuin.

Workshop Intuïtie

Ontdek de vier stappen die je helpen om jouw intuïtie te versterken en nog meer vanuit je hart te leven.

Krachtcirkel

Voel je ware kracht wanneer je de krachtcirkel instapt bij deze prachtige afsluitende ceremonie.

ALLE INGREDIENTEN OM TE KUNNEN LUISTEREN NAAR

DE WIJSHEID VAN JE HART

Speciaal voor jou heb ik een prachtig programma opgesteld dat je helpt te ontdekken wat jou hart je wil vertellen. Want we hebben zoveel wijsheid in ons! Beter luisteren naar je hart helpt je om je eigen prachtige pad te bewandelen, je intuïtie te kunnen volgen en jezelf te omarmen zoals je bent. Het programma bevat daarom alle elementen die daarbij helpen: stilte, voeding, creatie en inzicht. 

Meditaties en stilte

Je hart volgen begint vaak met je lijf vóelen. De meditaties aan het begin en einde van de dag brengen een diepe ontspanning en helpen je om te luisteren naar jouw innerlijke wijsheid.

Voeding voor de ziel

Voor mij zijn de eetmomenten het hoogtepunt van de dag ;-). Geniet van een smaakvolle lunch met producten uit het seizoen. De lunch is vegetarisch en kan indien gewenst vegan geserveerd worden.

Workshop Intuïtie versterken

Je intuïtie vertelt je wat je op dit moment nodig hebt en welke richting je op mag gaan. Tijdens de dag geef ik je een aantal tools en oefeningen die je helpen om jouw intuïtie te versterken en te vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid.

 

Bonus: persoonlijke bloei sessie

Bij deze retreat geef ik nog iets extra’s: een persoonlijke reading van mij. Tijdens de dag trek ik een kaartje voor je en stem ik op je af, voor extra inzicht en richting.

Locatie:

Deze dag vind plaats bij Piramide aan de Waal. Een paradijsje waar ik al jaren met veel plezier yogales volg. Een heerlijke plek met voldoende ruimte om samen te komen en tussendoor de stilte op te zoeken. De locatie is in Gendt, tussen Nijmegen en Arnhem op ongeveer een uur rijden van Utrecht.

22 MEI 2022 

Volg je hart,
die weet de weg

ZIJ VOLGDEN EERDER EEN WORKSHOP

"Ik volgde de cursus Van Dromen naar Doen. Petra praat je op rustige, enthousiaste wijze door de oefeningen heen, waardoor ik veel beter in beeld heb hoe ik in het leven wil staan, welk pad ik wil volgen en wat ik daarvoor nodig heb."
Anne
"Petra neemt je in haar boek en cursussen mee op een mooie, persoonlijke reis naar meer inzicht in jezelf, je dromen en wat je, misschien onbewust, al hebt. Haar prachtige, kleurrijke illustraties en persoonlijke, oprechte verhalen maken het een feestje om mee aan de slag te gaan."
Caroline
"Ik vond het een hele fijne retreat. Hij sluit mooi aan bij de dingen die ik doe en aan het ontdekken ben. Er zijn tijdens de retreat mooie inzichten naar boven gekomen waar ik wat mee kan. Daar ben ik heel dankbaar voor. Sowieso ben ik heel dankbaar voor jou, dat je dit doet. Dankjewel daarvoor!"
Brigitte

over mij

Hai, ik ben Petra. Illustrator, auteur en spreker. Maar ook marketing manager, bananenbroodbakker, professioneel chaoot en moeder van Mias. Met mijn boeken Van Dromen naar Doen en Een boekje vol geluk heb ik al duizenden vrouwen mogen helpen hun hart te volgen. Jij hebt het in je om geweldige dingen te bereiken, en het is mijn missie om je daarbij te helpen.
Scroll to Top