fbpx
Skip links

Ontdek wie je bent en wat je wil in 40 dagen

Een feelgood cursus waarmee je je hart gaat volgen en je dromen dichterbij brengt. Ontvang het prachtig geïllustreerde boek thuis en volg de bijbehorende cursus online.

Ja, ik wil mijn dromen ontdekken

Ontwikkel een positieve mindset

Ontdek wat je wil en hoe je dit dichterbij kan brengen

Leer te luisteren naar je intuitie

Unieke combi: boek inclusief online cursus

Dit is de start van jouw persoonlijke transformatie

Want jij bent het waard om tot bloei te komen

Heb jij dat ook, dat het lijkt alsof iedereen weet wat hij wil, behalve jij?
Dat je best je ❤ wil volgen, maar geen idee hebt welke kant dat uit is? Dat je op zoek bent naar wie je bent? Of dat je geen stappen durft te zetten om je dromen dichterbij te brengen? Je bent echt niet de enige. Ook ik was jarenlang op zoek naar meer balans, meer zelfliefde en meer geluk.

Totdat ik voor mijzelf iets simpels bedacht dat mijn hele leven veranderde:

 • Iedere dag 1 thema
 • Iedere dag 1 oefening
 • Voor 40 dagen lang

Het bleek een krachtige manier om te ontdekken wat ik wilde. Ik leerde te
luisteren naar mijn hart, mijn energie begon weer te stromen en mijn dromen… kwamen één voor één uit. En deze methode deel ik graag met jou, in deze unieke cursus.

petra van dreumel

Van Dromen naar Doen 40-dagen programma

Ontdek wie je bent en wat je wil – een unieke, krachtige combinatie van een prachtig geïllustreerd boek met een verdiepende online cursus

Ontvang het boek Van dromen naar doen

Van dromen naar doen bevat 40 hoofdstukken, één voor iedere dag (of wat jouw tempo ook is ;-). Laagdrempelig en positief. Met een treffende wijsheid die je direct voelt in je hart en omringd met kleurrijke illustraties van de auteur zelf.

Oefeningen brengen je dromen tot leven

Ieder hoofdstuk sluit af met een kleine schrijfopdracht, visualisatie of uitdaging voor de dag. Zo worden de inzichten direct toepasbaar op jouw leven.

Online verdieping en contact

Twee keer per week ontvang je per e-mail een werkblad, extra voorbeelden of een videoles. Dit zijn 12 online module! Daarnaast kom je in contact met mededromers en sta ik voor je klaar met hulp en advies. Een fijne manier om verdieping te vinden en gemotiveerd te blijven.

BESTEL NU

Wat anderen zeggen over Van Dromen naar Doen

Om te dromen heb je geen moed nodig. Om te geloven in je droom wel.

Waar je dromen je kunnen brengen

Meer geluk in het nu door dromen over de toekomst

Van Dromen naar Doen is een uniek programma waarmee je jouw persoonlijke transformatie in gang zet. Iedere dag geeft het boek je een fijn inzicht met een kleine oefening. Deze helpen je om te ontdekken wat het is dat jij echt graag wil. Wat is je passie, wie wil je zijn, en hoe zet je hiervoor de eerste stap? De online cursus geeft je hiernaast extra verdieping in de vorm van werkbladen en videolessen. Zo helpt dit je om – op jouw tempo – echt een shift te maken naar een fijner en leuker leven.

Het programma is volledig in je eigen tempo te volgen. Maar samen kom je verder! Daarom starten we een nieuwe groep op 4 januari. Doe je mee, dan krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep met live sessies, extra inspiratie en de support van mededromers.

Deze cursus is voor jou als je:

 • Niet weet wat je wil, bijvoorbeeld na een burnout of carrièreswitch
 • Als je wel dromen hebt, maar daar geen stappen voor durft te zetten
 • Als je het gevoel hebt dat je niet het leven leidt dat je zou willen
 • Als je toe bent aan een verandering in je leven en meer zelfliefde

Wat het Van Dromen naar Doen programma je zal brengen:

 • Je krijgt meer inzicht in wie je bent en wat je wil
 • Je leert stap voor stap te luisteren naar je lijf en naar je hart
 • Jouw dromen worden helder en je durft je eigen pad te gaan volgen
 • Je leeft met meer aandacht en krijgt meer liefde voor jezelf

Doe je mee? Nu voor €109

Freelennse.nl: ‘Ja, weet je — als iemand zo gepassioneerd zijn dromen volgt, dan ben ik om. Petra deed alles zelf: het idee bedenken, de oefeningen, het illustreren. Dat vind ik zó tof. Het boek is echt prachtig vormgegeven. Met de mooiste kleuren, pakkende citaten, handlettering en dus de illustraties. En dan ruikt het boek ook nog eens heerlijk. (Ja, ik ben er zo één.) Voor elke dag is er een hoofdstuk. Veertig in totaal. Volgens Petra mag je het in je eigen tempo doen en ik moet eerlijk zeggen: ik was veel eerder klaar. Als ik ergens lekker mee bezig ben en er blij van word, ben ik natuurlijk weer niet te stoppen.’ Beoordeling: 9

Lenneke
Lenneke
Freelensse.nl

Booksandwords.be: ‘Jouw boek heeft mij van bij het begin meegetrokken in een positieve denkwereld waarvan ik wel wist dat die ergens bestond voor mij, maar die ik persoonlijk nog niet zo gevonden had. Sinds ik bezig ben met die 40 dagen (ben er halverwege), voel ik dat mijn gedachten veel positiever geworden zijn en mijn handelingen richten zich daar ook naartoe. Ik ben rustiger geworden en zoek bij mezelf waarvan ik gelukkig word. Ik raad dit boek dan ook aan iedereen aan, vooral zij die met dromen zijn waaraan ze nog niet kunnen beginnen omdat ze niet weten hoe.’

Danielle
Danielle
Booksandwords.be

Wat je krijgt

Superveel extra waarde en support voor een vriendelijke prijs
Het boek
1

Het boek

Het prachtig geïllustreerde boek Van Dromen naar Doen

Online content
2

Online content

12 waardevolle online modules met een video, werkblad of extra inzicht

Contact met mededromers
3

Contact met mededromers

Besloten Facebookgroep met andere dromers

Persoonlijke begeleiding
4

Persoonlijke begeleiding

Ik sta voor je klaar bij vragen of hulp

BESTEL NU

Over Petra

Mijn naam is Petra van Dreumel, en ik geloof in de kracht van dromen. In mijn boek Van dromen naar doen help ik je om te ontdekken wat je wil en hoe je je dromen dichterbij kan brengen. Hiermee is niet alleen mijn eigen droom werkelijkheid geworden, maar heb ik ook al heel veel mensen mogen helpen om een leven met meer balans, energie, succes en geluk te creëren. Simpel door te gaan luisteren naar het hart en te handelen vanuit de intuïtie die we allemaal hebben. Naast auteur ben ik illustrator en spreker.

Start met dromen
Of bekijk de binnenkant van het boek

Heb je het boek al? Dan ontvang je €25 korting. Gebruik de code BOEK20 om alleen de online cursus te bestellen.