13 SEPTEMBER I | NIJMEGEN

vAN DROMEN
NAAR DOEN
RETREAT

Een dag vol inzicht, inspiratie en groei voor bezielde ondernemers.

Dinsdag 13 september

Van 10.00 - 16.00

Vlakbij Nijmegen

Op een inspirerende locatie

Inclusief lunch

Smaakvol en gezond

€135

Exclusief BTW

'Petra wist gelijk een fijne sfeer te creëren waarbij ik tot diepe ontspanning én inzichten kwam.'

Ben jij een coach, healer, lichtwerker of zelfstandig ondernemer? Deze ééndaagse retreat is een waar cadeautje wanneer je een nieuwe stap wilt zetten in jouw bedrijf of missie. De ochtend staat in het teken van dromen: helderheid krijgen in jouw missie, aanbod of doelgroep. In de middag help ik je dit te vertalen naar een krachtig en bezield marketingplan. 

van dromen naar doen retreat - business edition

Deze dag is zowel voor startende ondernemers als ondernemers die al even onderweg zijn maar behoefte hebben aan hernieuwde focus. 

Testimonials

Wat anderen zeggen

Al duizenden vrouwen heb ik mogen helpen bij het volgen van hun hart. Dit is wat enkelen daarover zegggen:

'Petra zorgt voor een persoonlijke en prettige sfeer, waarbij je je gelijk op je gemakt voelt en tot rust komt. Ze heeft oog voor iedereen zonder te generaliseren of te oordelen. Tijdens de dag voelde ik veel liefde, heel fijn! '
Femke Deckers
"Wauw, wat een heerlijke en inspirerende dag! Echt een cadeautje voor mezelf! Ontspannen, een mooie plek, lekker eten en een prachtige groep gelijkgestemde vrouwen. Heel bijzonder! Dankzij deze dag durf ik nog meer achter mezelf te gaan staan en te vertrouwen op mijn intuïtie. Het boek van dromen naar doen heeft mij al veel gebracht en deze dag was het perfecte vervolg daarop. Bedankt lieve Petra! "
Jolanda
"Petra weet op een liefdevolle manier een connectie met je te maken en daarbij de juiste snaar te raken. ik heb mooie inzichten mogen krijgen en prachtige stappen kunnen zetten."
Natascha
inzicht en INSPIRATIE voor bezielde ondernemers

PROGRAMMA VAN DROMEN NAAR DOEN RETREAT

Wat als je je een dag helemaal kan richten op jouw missie, bedrijf of plan? Waarin je diep van binnen voelt wat je mag gaan doen, en dit vanuit flow gaat vertalen naar een concrete volgende stap die je helpt om te gaan groeien en bloeien?  Een dag die je de energie, inzichten en tools geeft om écht vanuit jouw kracht te gaan ondernemen. 

Ontvangst

Ontvangst en kennismaking op inspirerende locatie in Gendt (tussen Nijmegen en Arnhem).

Droomsessie

In een reeks van meditaties, oefeningen en reflectiemomenten, kom je in contact met jouw missie en kracht.

Lunch

Heerlijke lunch met soulfull marketing workshop

Doensessie

Vertaal jouw missie, droom of aanbod met mijn hulp naar een sterk plan, goed verhaal of concrete visie.

Krachtcirkel

Voel je ware kracht wanneer je de krachtcirkel instapt bij deze prachtige afsluitende ceremonie.

ALLE INGREDIENTEN OM TE GROEIEN

VAN DROMEN NAAR DOEN

 Speciaal voor jou heb ik een prachtig programma opgesteld dat je helpt om jouw bedrijf of missie naar een nieuw niveau te brengen en jouw marketing op een bezielde manier in te richten. 

 Want grote kans dat je – net zoals zoveel andere coaches, healers en bezielde ondernemers – regelmatig zoekende bent. Naar wat nou precies jouw kracht is. Op wie je je het beste kan richten. Hoe je – helder en aansprekend – vertelt wat je te bieden hebt. Hoe je marketing inzet op een manier die bij jou past én resultaat geeft. 

Ik help jou om tot een nieuwe, diepere laag van bewustwording te komen. Je komt in contact met jouw innerlijke stem, die je nóg duidelijker laat zien waar jouw zielsmissie, zielspad en zielsgave zich bevinden. Oftewel, wat je hier op aarde mag doen, welke weg je hierbij mag bewandelen en welke gave je hierbij in mag zetten. Vanuit een staat van flow vertaal je deze visie naar een concreter plan. Bijvoorbeeld een visie voor je bedrijf, een helder verhaal naar je klant of een uitvoerbaar stappenplan om meer vanuit je hart te gaan leven. Verdieping én vertaling dus, volledig vanuit jouw kracht.

In de ochtend richten we ons op het dromen. We gaan terug naar de kern en maken connectie met jouw zielsmissie en zielsgave. Dit geeft je hernieuwd inzicht in waar je staat en welke richting je op mag. In de middag gaat het om doen. Dit brengt je focus, inspiratie en energie. We vertalen samen jouw mooie missie in een helder geformuleerde visie. We gieten jouw droom in een overzichtelijk stappenplan. En we verwoorden wie jij bent en wat je hebt te bieden.

Deze dag is zowel voor startende ondernemers als ondernemers die al even onderweg zijn maar behoefte hebben aan hernieuwde focus. Mijn 15 jaar ervaring in de marketing is daarbij beschikbaar om uit te putten, en ik zal mijn belangrijkste inzichten en tips met je delen. Daarnaast is het ontmoeten van en verbinden met like minded ondernemers een echte verrijking.

Locatie:

Deze dag vind plaats bij Piramide aan de Waal. Een paradijsje waar ik al jaren met veel plezier yogales volg en mijn trainingen geef. Een heerlijke plek met voldoende ruimte om samen te komen en tussendoor de stilte op te zoeken. De locatie is in Gendt, tussen Nijmegen en Arnhem op ongeveer een uur rijden van Utrecht.

Volg je hart,
die weet de weg

ZIJ VOLGDEN EERDER EEN TRAINING OF RETREAT

"Ik heb genoten van een heerlijke, ontspannen dag helemaal voor mezelf. De dag is praktisch en niet zweverig. Petra begeleidt de dag op een warme, respectvolle manier. Een mooie balans van informatie ontvangen, oefeningen en eigen tijd."
Karin
"Petra neemt je in haar boek en cursussen mee op een mooie, persoonlijke reis naar meer inzicht in jezelf, je dromen en wat je, misschien onbewust, al hebt. Haar prachtige, kleurrijke illustraties en persoonlijke, oprechte verhalen maken het een feestje om mee aan de slag te gaan."
Caroline
"Ik vond het een hele fijne retreat. Hij sluit mooi aan bij de dingen die ik doe en aan het ontdekken ben. Er zijn tijdens de retreat mooie inzichten naar boven gekomen waar ik wat mee kan. Daar ben ik heel dankbaar voor. Sowieso ben ik heel dankbaar voor jou, dat je dit doet. Dankjewel daarvoor!"
Brigitte

over mij

Hai, ik ben Petra. Illustrator, auteur en spreker. Maar
ook marketing manager, bananenbroodbakker,
professioneel chaoot en moeder van Mias. Met mijn boeken Van Dromen naar Doen en Een boekje vol geluk heb ik al duizenden vrouwen mogen helpen hun hart te volgen. Daarnaast heb ik ruim 15 jaar ervaring op het gebied van marketing en branding. 
Jij hebt het in je om geweldige dingen te bereiken, en het is mijn missie om je daarbij te helpen.

Scroll to Top