fbpx
Skip links

Gratis online workshop

Ontdek je hartenwensen

Maandag 26 oktober | 20.00 uur

Live online workshop

Tijdens de live workshop neem ik je mee naar jouw hartenwensen.

Doe zelf mee met de oefeningen

En krijg zo direct inzicht in jouw dromen. Hoe actief of creatief je bent, mag je zelf weten. Alles mag!

Ontdek wie je bent en wat je wil

Op een leuke, laagdrempelige manier met een vleugje spiritualiteit.

Breng je dromen tot leven

Gratis online live workshop op
maandag 26 oktober | 20.00 uur
Weet jij waar je hart sneller van gaat stromen? Wie je wilt zijn en wat je wil betekenen voor de wereld? Met de gratis online workshop Van dromen naar Doen krijg je meer inzicht in je hartenwensen. Fijne oefeningen en mooie inzichten om je dromen dichterbij te brengen en je gevoel van geluk en vertrouwen direct te laten groeien. Lekker interactief, dus je kan zelf meedoen. Top voor jou wanneer je geen idee hebt wat je wil of juist eindelijk je dromen uit wil laten komen. Doe ook mee!

Om te dromen heb je geen moed nodig. Om te geloven in je droom wel.

Tijdens de live online workshop ontdek je:

Waar je van droomt

Waar je Ć©cht van droomt

Waarom je wil wat je wil

Hoe je kan luisteren naar je hart

Wat je eerste stap is om je dromen dichterbij te brengen

Hoe je met vertrouwen en plezier je doelen kan bereiken

De live workshop belooft interactief, inspirerend en mega feelgood te worden! De belangrijkste inzichten en leukste opdrachten uit mijn workshops en mijn boek komen aan bod. Je kan zelf (als je dat wil) thuis meedoen met de opdrachten, en zo direct inzicht krijgen in waar jouw hart van droomt.

Doe mee!

Volg de gratis online workshop op maandag 26 oktober. Doe zelf actief mee met de opdrachten of volg gewoon het verhaal šŸ™‚

Van Dromen

naar doen

Dromen over de toekomst voor meer geluk in het nu

Hallo! Ik ben Petra, schrijver en illustrator van Van dromen naar doen. Een boek dat je helpt om te ontdekken wie je bent en wat je wil in 40 dagen. Ontstaan uit mijn eigen zoektocht naar geluk. Inmiddels hebben al duizenden vrouwen meer geluk en vertrouwen gevonden door het boek en mijn workshops. Voor de eerste keer geef ik mijn populaire workshop, waarin een aantal oefeningen uit het boek aan bod komen, nu ook online.

Meer over het boek

Waar droom jij van?

Hoe dromen over de toekomst geluk brengt in het nu

Waarom ik geloof dat het zo belangrijk is om te dromen? Hoe vaker je jezelf afvraagt waar je van droomt, hoe beter je in staat bent om naar je hart (want die geeft het antwoord!) te luisteren. En hoe makkelijker het wordt om keuzes te maken die daar bij passen. Zo helpt dromen over je toekomst niet alleen om een prachtig leven in de toekomst te creĆ«ren, maar ook nu al met meer geluk en liefde door het leven te gaan.Ā 

Want dromen gaat niet alleen over het winnen van een miljoen of het maken van een wereldreis. Ik heb inmiddels vele vrouwen gesproken over hun dromen, en weet je wat de meesten echt wensen? Meer balans. Meer rust. Meer zelfvertrouwen. Meer ruimte in dat drukke leven voor de dingen waar ze echt blij van worden.

Ik geloof dat dat kan. Dat je met meer plezier, gemak en balans een leven kan creĆ«ren waarin je goed bent voor jezelf en van waarde voor anderen. Dat begint bij leren luisteren naar je eigen intuĆÆtie en jouw eigen wensen en dromen de ruimte geven.

Ik heb dat zelf een paar jaar geleden voor het eerst echt mogen ervaren. Na een hersenschudding was ik een paar maanden uit de running. Liggend in mijn bed begon ik met dromen. Er was niet veel meer dat mijn flubberende brein aankon :-). Ik droomde over wat ik graag wilde in het leven, en hoe het zou voelen wanneer die dromen uit zouden komen. En dat dromen, dat bleek me zoveel goed te doen. Zonder dat ik het doorhad ontstond zo een nieuwe relatie met mijn hart. Een groeiend vertrouwen in de toekomst zorgde voor een groeiende tevredenheid met vandaag. Grappig toch?

Nu, vier later, zijn er zoveel dromen die uitgekomen zijn.

– Mijn boek ligt in de winkels en een tweede boek is in de maak
– Ik ben aan het illustreren en heb een eigen kaartenlijn en kalender
– Ik mag spreken op events en geef workshops
– Ik mag anderen inspireren en helpen met hun eigen dromen

Het is mijn missie om je te helpen luisteren naar je hart, en zo je dromen de ruimte te geven. Want lieve jij, dat ben je zo waard! In de live online workshop vertel ik mijn verhaal, volg je verschillende oefeningen en maak je een kickstart wanneer je wilt leren luisterne naar je hart.

Doe mee!

Live online workshop op maandag 26 oktober om 20.00 uur. Zorg dat je pen en papier (of jouw favoriete creatieve materialen) bij de hand hebt!