fbpx
Skip links

Gratis download: bedankbrief voor juf of meester

Gratis download: bedankbrief voor juf of meester!

Wat een bijzonder schooljaar was dit. Opeens waren de scholen voor lange tijd dicht en de kinderen thuis.Als ouder zijn we massaal gaan zien dat het echt niet meevalt om een kind te onderwijzen. En leerkrachten hebben weer ervaren wat er ook digitaal mogelijk is.

En hoewel het lijkt alsof kinderen zich sneller konden aanpassen aan iedere nieuwe situatie dan volwassenen, was voor hen deze periode een belangrijk moment in hun leven. Naast rekenen en taal waren er opeens heel veel lessen te leren. Hoe ga ik om met verandering? Hoe vertel ik wat ik voel? Hoe kijk ik naar wat wel kan? Ik hoorde van veel ouders dat ze het lastig vonden om thuiswerken en gezin uitdagend vonden om te combineren. Maar wat ik ook hoorde is dat veel ouders – en kinderen – ook genoten van de tijd samen en het lagere tempo. Hopelijk kunnen we nu de agenda’s weer vollopen daar een aantal elementen van vasthouden.

Na een bijzonder jaar als dit, wil je wellicht de leerkrachten van jouw basisschool op een speciale manier bedanken met een origineel bedankje voor de juf of meester. Hoe kan dat beter dan met een persoonlijke afscheidsbrief van Vari en zijn vrienden. Met ruimte om zelf vragen in te vullen en een tekening te maken. Download  de bedankbrief voor de juf of meester nu gratis (je download een pdf met een variant voor meester en een variant voor juf).

Ben je zelf leerkracht? Dan heb ik ook iets voor je gemaakt. Een afscheidsbrief die je zelf kan printen en invullen voor je leerlingen.

Download gratis bedankbrief voor juf of meester

Download gratis afscheidsbrief van juf of meester aan leerling

Geef je reactie

Je naam*

Website

Reactie