12 t-m 16 april

Een WEEKJE
vol geluk

Doe gratis mee met het Weekje vol Geluk! Ontvang 5 dagen lang inspiratie om het geluk dat nu al in je leven is meer aandacht te geven, met als afsluiter een feelgood workshop op vrijdag 16 april.

OVER DE CHALLENGE

EEN WEEKJE VOL GELUK

Met het Weekje vol Geluk help ik je om geluksmomenten te herkennen, te koesteren en te creëren. Want geluk is niet maakbaar, maar je kunt het wel laten groeien. Ik heb geluk in 5 soorten geluksmomenten verdeeld, en iedere dag geef ik je via e-mail en Instagram inspiratie in de vorm van mooie inzichten, prachtige illustraties en fijne quotes. Vrijdag 16 april sluiten we af met een prachtige online workshop (hier moet je je los voor aanmelden, terugkijken is mogelijk). Zo ontstaat er na 5 dagen een schatkist aan geluk waar je iedere dag uit kunt putten. 

DE VIJF GEBIEDEN VAN

GELUKSMOMENTEN

5 DAGEN INSPIRATIE IN JE MAIL

SCHRIJF JE GRATIS IN!

Voor de online workshop op vrijdag 16 april (20.00 uur) moet je je apart aanmelden. In de e-mails die je ontvangt staat de link naar de aanmelding. 

over mij

Hai, ik ben Petra. Illustrator, auteur en spreker. Maar 
ook marketing manager, bananenbroodbakker,
professioneel chaoot en moeder van Mias. Mijn boek Een boekje vol geluk staat vol illustraties, inzichten en oefeningen die je helpen om jouw geluksmomenten te vergroten. Daarnaast breng ik met online programma’s de inzichten uit mijn boeken tot leven en zijn mijn illustraties de basis van een wenskaartenlijn uitgegeven door Lannoo.

Elke dag inspiratie

EEN BOEKJE VOL GELUK

Van dromen naar doen is een gids voor iedereen die positief in het leven wil staan, met aandacht wil leven en dromen wil verwezenlijken. In veertig hoofdstukken (één voor elke dag) vind je een serie oefeningen en een flinke portie inspiratie, die leiden tot meer inzicht, meer helderheid en de eerste stappen naar het laten uitkomen van je dromen. 

Scroll to Top