fbpx
Skip links
Ebook prentenboek virus Corona Petra van Dreumel

Download gratis dit e-prentenboek

Het Supersaaie Spannende Samen Alleen zijn Avontuur vertelt het verhaal van de kever Vari, die woont in het rijk van Anoroc. Daar zorgt een gekke hoest er voor dat iedereen een tijd thuis moet blijven. Een kleurrijk prentenboek die past bij de wereld waarin we nu leven. Download hem tijdelijk gratis.

Met het invullen van je e-mailadres geef je toestemming om de maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen.

Ebook prentenboek virus Corona Petra van Dreumel

Over de maker

van dit boek

Mijn naam is Petra van Dreumel, en ik ben schrijver en illustrator. Normaal gesproken schrijf ik over
klein geluk voor grote mensen. Maar nu zocht ik naar een manier om mijn zoon – en andere kinderen – uit te leggen wat er in de wereld aan de hand is. En vooral: dat je daarbij mag voelen wat je voelt en dat er in iedere situatie ook iets moois te ontdekken is. Volg mij op Instagram voor een regelmatige portie blijmakers, geluksvinders en meer inspiratie om te leven vanuit je hart.