fbpx
Skip links

Doe mee met de gratis online droomchallenge

Binnenkort start weer een nieuwe Droomchallenge om je te helpen ontdekken waar je hart van droomt. Schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Inspiratie in je mail

We beginnen de dag met een fijne dosis inspiratie

Iedere dag een oefening

In je worksheet vind je elke dag een oefening 

Connect met mededromers

Deel je ervaringen en help elkaar in de besloten Facebookgroep

Breng je dromen tot leven

De supersimpele instant feelgood techniek voor meer geluk en balans
Weet jij waar je hart sneller van gaat stromen? Wie je wilt zijn en wat je wil betekenen voor de wereld? Met de gratis online droomchallenge krijg je in tien dagen meer inzicht in je hartenwensen. Een simpele techniek om je dromen dichterbij te brengen en je gevoel van geluk en vertrouwen direct te laten groeien. Superfijn wanneer je geen idee hebt wat je wil of juist eindelijk je dromen uit wil laten komen. Doe ook mee!

Om te dromen heb je geen moed nodig. Om te geloven in je droom wel.

Tijdens de Droomchallenge ontdek je:

Waar je van droomt

Waar je écht van droomt

Waarom je wil wat je wil

Wat je daar tot nu toe in heeft tegengehouden

Wat je eerste stap is om je dromen dichterbij te brengen

Wat je eerste stap is om je dromen dichterbij te brengen

Doe mee!

Binnenkort start weer een nieuwe online Droomchallenge. Tien dagen lang iedere dag inspiratie en een oefening om inzicht te krijgen in je dromen.

Van Dromen

naar doen

Dromen over de toekomst voor meer geluk in het nu

Hallo! Ik ben Petra, schrijver en illustrator van Van dromen naar doen. Een boek dat je helpt om te ontdekken wie je bent en wat je wil in 40 dagen. Ontstaan uit mijn eigen zoektocht naar geluk. De online droomchallenge bevat de eerste tien oefeningen uit het boek om je dromen helder te krijgen.

Meer over het boek

Waar droom jij van?

Hoe dromen over de toekomst geluk brengt in het nu

Waarom ik geloof dat het zo belangrijk is om te dromen? Hoe vaker je jezelf afvraagt waar je van droomt, hoe beter je in staat bent om naar je hart (want die geeft het antwoord!) te luisteren. En hoe makkelijker het wordt om keuzes te maken die daar bij passen. Zo helpt dromen over je toekomst niet alleen om een prachtig leven in de toekomst te creëren, maar ook nu al met meer geluk en liefde door het leven te gaan. 

 

Ik geloof namelijk dat elke keer wanneer je jezelf afvraagt ‘Wat wil ik?’, je even contact maakt met je hart. Het is in feite je ziel die je deze vraag stelt. En je ziel die je een antwoord geeft. 

Alleen dat antwoord horen, tja, dat is soms lastig. De hectiek om ons heen klinkt vaak harder dan de stem diep van binnen. 

Maar hoe vaker je jezelf die vraag stelt, hoe beter je in staat bent om er naar te luisteren. Hoe helderder het antwoord binnenkomt. En hoe makkelijker het wordt om keuzes te maken die daar bij passen. Waardoor je dromen steeds dichterbij komen. Alsof dromen een kwestie is van conditie opbouwen.

Ik heb dat zelf een paar jaar geleden voor het eerst echt mogen ervaren. Na een hersenschudding was ik een paar maanden uit de running. Liggend in mijn bed begon ik met dromen. Er was niet veel meer dat mijn flubberende brein aankon :-). Ik droomde over wat ik graag wilde in het leven, en hoe het zou voelen wanneer die dromen uit zouden komen. En dat dromen, dat bleek me zoveel goed te doen. Zonder dat ik het doorhad ontstond zo een nieuwe relatie met mijn hart. Een groeiend vertrouwen in de toekomst zorgde voor een groeiende tevredenheid met vandaag. Grappig toch?

Nu, twee en half jaar later, zijn er zoveel dromen die uitgekomen zijn.

– Mijn boek ligt in de winkels
– Ik ben aan het illustreren – er komt zelfs een kaartenlijn
– Ik mag spreken op events en geef workshops
– Ik mag anderen inspireren en helpen met hun eigen dromen

 

Maar ook nu – misschien wel juist nu – merk ik dat ik de behoefte heb om weer opnieuw helderheid te vinden in mijn dromen. Om te ontdekken wat ik nou echt wil. De opties zijn opeens zo groot, de keuzes opeens zo belangrijk, dat ik niet meer weet waar ik moet beginnen. Of wat mijn diepste wens is. En wat dus mijn startpunt moet zijn. 

En dus dacht ik: misschien moet ik zelf weer eens mijn droomstappen doorlopen. De eerste hoofdstukken van mijn boek zijn namelijk volledig gericht op het helder krijgen van wat je wil en waarom. Op het einde van deze tien dagen heb je een lijstje in handen van je grootste wensen – voor nu. 

En zou het niet super zijn als jij met me mee doet? Als zoveel mogelijk mensen met me meedoen? Want ik ben vast niet de enige die haar dromen wil laten uitkomen. 

En dus start ik 4 november met mijn eerste gratis Droomchallenge. Tien dagen lang ontvang je dagelijks een mail met een inzicht en een oefening die je stap voor stap helpt om je dromen helder te krijgen. En hoe meer mensen meedoen, hoe sterker de energie zal zijn om dromen in gang te brengen!

Doe mee!

We starten op 4 november. Tien dagen lang iedere dag inspiratie en een oefening om inzicht te krijgen in je dromen.