Videocursus

Creëren vanuit het hart

Versterk de verbinding met je hart, verdiep je creatieve proces. Vind jouw eigen stijl en creëer met plezier en vertrouwen.

Video afspelen over video cursus creeren vanuit het hart
petra van dreumel

laat jouw creatie ontstaan vanuit je hart

Dag creatieve geest! Wil jij jouw creaties naar een nieuw niveau brengen, en alle onzekerheid en opgelegde druk van je afgooien? In de videocursus Creëren vanuit het hart deel ik mijn unieke kijk op soulful creation. Creëren vanuit je ziel. Zodat je vanuit een connectie met je hart jouw eigen unieke stijl kan ontwikkelen, prachtige dingen maakt die anderen raakt en inspireert én met meer plezier voelt dan ooit. 

'Petra leerde mij om mijn flow te vinden en weer gewoon plezier te hebben.'

Anouk Keurentjes

Herken je dit: je houdt van creëren. In de vorm van tekenen, schilderen, schrijven of maken. Het geeft je zóveel plezier en ontspanning. Het liefst zou je er meer mee willen doen. 

Alleen houdt iets je tegen: jouw onzekerheid. Wat je maakt voelt op die momenten niet goed genoeg. Of de druk van presteren zorgt dat je het plezier in het maken verliest. Vaak mis je de inspiratie, of zoek je naar een eigen stijl. Doordat je teveel bezig bent met de verwachtingen van jezelf of een ander, creëer je vanuit je hoofd, en niet vanuit je hart. 

Wat zou er gebeuren wanneer je tijdens het maken de connectie voelt met je hart, en dit de basis vorm voor jouw creatie? Wanneer je een diepe inspiratie voelt en als vanzelf in de flow komt? Wanneer je plezier kan hebben en durft te experimenteren? 

de cursus creëren vanuit je hart helpt je om:

Met 15 video’s en oefeningen ontvang je alles dat je nodig hebt om inspiratie te vinden, jouw unieke stijl te ontdekken en in de flow te komen. 

Schrijf je nu in voor €129 en ontvang 1-op-1 coachingsgesprek. Hierbij tune ik op je in en help ik je om jouw creatiekracht te laten stromen.

Je krijgt direct toegang tot alle lessen in mijn academy. 

WAT ANDEREN ZEGGEN

"De rust die Petra over zich heen heeft vind ik heel fijn wanneer je de filmpjes en meditatie oefeningen volgt. De oefeningen zijn heel gevarieerd, en uit elke oefening heb ik wel iets waardevols gehaald."
Nancy
"Deze online cursus heeft me laten zien dat creativiteit niet alleen leuk is om te doen, maar ook echt voor nieuwe inzichten en persoonlijke groei kan zorgen."
Iris van Dort
Petra neemt je in haar cursus mee op een mooie, persoonlijke reis naar meer inzicht in jezelf. Haar prachtige, kleurrijke illustraties en haar oprechte, persoonlijke verhalen maken het een feestje om mee aan de slag te gaan.
Caroline
Breng verdieping in jouw creatieve proces

CREËREN VANUIT JE HART

In 15 modules, ieder met een eigen video en oefening, komen belangrijke thema’s aan bod die je helpen om unieke, hartgedreven creaties te maken. Ik deel mijn eigen ervaringen en inzichten als illustrator en auteur, en nodig je uit om jouw eigen creatieve proces te verdiepen.

Ontdek jouw creatiekracht

Alles in ons leven is creatie. Door vanuit creatiekracht naar jouw leven te kijken, ontstaat er ruimte voor plezier, groei en overvloed in ieder aspect van je leven.

Wat is jouw creatiestijl?

Waarom creëer jij? Welk gevoel krijg je van creëren en wat wil je overbrengen? Door te ontdekken wat jou drijft krijg je helderheid in jouw unieke creatiestijl.

De 5 fases van flow

Flow bestaat uit 5 verschillende fases, die allemaal belangrijk zijn voor het resultaat. Door iedere fase te herkennen, ben je in staat om in de flow te komen en te blijven.

Intappen in inspiratie

Waar haal jij jouw inspiratie vandaan? Door in te tappen in jouw bron van inspiratie, ontstaan er nieuwe ideeën en ben je in staat jouw creativiteit naar een nieuw level te brengen.

Afdalen naar het hart

Vaak proberen we iets te maken vanuit ons hoofd. Door terug te gaan naar ons hart, ontstaat er weer plezier en kunnen we intuïtief de mooiste dingen maken.

Creatie sweetspot

De creatie sweetspot geeft je inzicht in wat jou energie geeft en wat energie kost, zodat maken voor een ander niet zorgt voor onzekerheid en frustratie, maar plezier en voldoening.

yoga pose
video cursus creeren vanuit het hart

Altijd van jouw

Alle video's en lessen overzichtelijk in jouw eigen leeromgeving en blijven voor altijd tot jouw beschikking.

15 Video's

15 Lessen, waaronder bijna 2 uur aan video's, meditaties en creatieve oefeningen vol inspiratie en inzichten.

Persoonlijke ondersteuning

Stel je vragen of deel je creaties en ontvang persoonlijke begeleiding.

Community

Kom in contact met andere creatieve geesten in een eigen online community.

nu voor €129 inclusief gratis 1-op-1 coachingsgesprek
illustratie petra van dreumel creativiteit

over mij

Ik ben Petra van Dreumel, auteur, coach, illustrator en geluksexpert. Ik schrijf, teken en vertel over geluk. Vijf jaar geleden ben ik begonnen met tekenen en schrijven, en kreeg creativiteit een grote rol in mijn leven. Nu heb ik twee bestseller boeken op mijn naam staan, illustreer ik in opdracht en geef ik workshops en cursussen om je (creatieve) hart te gaan volgen.

In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd over creativiteit, wat ik dagelijks toepas in mijn eigen creatieve proces. Waar krijg je inspiratie van, hoe blijf je in de flow, hoe ga je om met zelfkritiek? Waardevolle inzichten, oefeningen en handvatten die mij helpen om te creëren vanuit mijn hart, en ik nu deel in deze unieke cursus.

VEELGESTELDE VRAGEN

In totaal bevat de cursus 15 video’s. De duur van de video’s varieert van 2 tot 15 minuten. Je kan de video’s ieder moment pauzeren en later terugkijken. Daarnaast bevat (bijna) iedere les een creatieve oefening. En daar kan je natuurlijk zoveel tijd aan besteden als je zelf wilt!

De cursus nodigt je uit om op jouw eigen manier creatief aan de slag te gaan. Misschien is dat tekenen, schilderen, schrijven of handwerken. Maar het kan ook brainstormen, koken, tuinieren, content creatie of organisatie zijn. Er zijn immers ontelbaar veel vormen van creatie. Het is handig wanneer je minimaal pen en papier en eventueel potloden, verf of stiften bij de hand hebt.

Deze cursus is speciaal voor jou wanneer je graag creatief bezig bent, in welke vorm dan ook. Wanneer je graag zou willen verdiepen in je proces, soms inspiratie of plezier mist of merkt dat onzekerheid je tegenhoud dan kunnen de inzichten en oefeningen je helpen. Het is geen cursus waarbij je nieuwe technieken leert of tutorials ontvangt, het gaat er juist om dat je jouw eigen creativiteit ontplooit vanuit binnenuit.

De kosten voor de cursus bedragen €129 euro. Desgevraagd kan je een BTW factuur ontvangen. Je ontvangt direct toegang tot de online leeromgeving met alle lessen en materiaal. Hier behoud je onbeperkt toegang toe. 

Tijdelijk ontvang je een gratis 1-op-1 coachinggesprek. Dit gesprek van 30 minuten is een megakrachtige boost voor je creativiteit. Ik tune op je in zodat ik goed aanvoel waar jouw creatiekracht meer kan gaan stromen, en help je om jouw creatieve blokkades te doorbreken. Na aanmelding ontvang je een link om jouw gesprek te plannen. Deze coachingsessie gaat via Zoom.

Meer weten?
Neem contact met me op!
Petra@petravandreumel.nl
06-22696553

Scroll to Top