Vanaf september

creëer jouw gelukscollectie

Een creatief online programma dat je helpt om meer aandacht te geven aan alles dat jou gelukkig maakt.

CREATIEF & MINDFUL

CREER JOUW GELUKSCOLLECTIE

Met het online programma ‘Creeer jouw gelukscollectie’ laat ik je zien hoeveel er in je leven is om gelukkig te zijn. Natuurlijk weet je dat al, alleen soms hebben we wat hulp nodig om er even bij stil te staan. 

Aan de hand van creatieve oefeningen en mooie inzichten help ik je om aandacht te geven aan alles dat jou gelukkig maakt. Iedere twee weken richten we onze aandacht op een ander soort geluksmoment. Ik laat je zien hoe je anders naar de dingen kan kijken en nodig je uit om zelf jouw geluksmomenten te verzamelen in een gelukscollectie. 

DE VIJF modules VAN

CREEER JOUW GELUKSCOLLECTIE

GELUK IS OVERAL

EEN COLLECTIE VAN GELUK

Met deze gelukscollectie wil ik je helpen om jouw geluksmomenten te herkennen, te koesteren en te creëren. Alle vijf geluksmomenten hebben een eigen collectie ‘blijmakers’ gekregen in dit boek. Pagina’s waar je je eigen geluk kunt opschrijven om het voor altijd vast te leggen. Vragen en oefeningen die je laten zien hoe je meer geluk in je leven kunt toelaten. En quotes en illustraties die voor instant happiness zorgen.

Ik ben namelijk al een aantal jaar – zeg maar gerust mijn hele leven – op zoek naar geluk. Het voelde altijd alsof er net buiten mijn bereik iets op mij wachtte en tijdens het schrijven van Van dromen naar doen besefte ik steeds meer dat er niet zoiets bestaat als een eindbestemming Geluk. Geluk is geen staat van zijn, het zit ’m eerder in het opmerken van gelukkige momenten. Wanneer je daar bewust mee bezig bent, voel je meer geluk. We hoeven dus soms alleen maar onze zintuigen wat scherper te stellen. Om het geluk te voelen, te ervaren, te zien. 

Want wat zou er gebeuren wanneer je bewust aandacht geeft aan alles waar je gelukkig van wordt? Wanneer je als een conservator al je geluk verzamelt en vastlegt? Zou je ontdekken hoeveel je al hebt om dankbaar voor te zijn? Zou je bewuster kiezen voor de dingen die jou blij maken? Zou jouw geluk de ruimte krijgen die het verdient?

Geluk is niet maakbaar, maar je kunt het wel laten groeien. Alles wat aandacht krijgt, groeit en wordt mooier. Zo vormt mijn inspiratie samen met jouw blijmakers en inzichten hopelijk een schatkist aan geluk, waar je iedere dag uit kunt putten.

There is magic everywhere if you wish to see it

over de auteur

Hai, ik ben Petra. Illustrator, auteur en spreker. Maar 
ook marketing manager, bananenbroodbakker,
professioneel chaoot en moeder van Mias. Mijn eerste boek Van dromen naar doen helpt je om in 40 dagen jouw dromen dichterbij te brengen. Daarnaast breng ik met online programma’s de inzichten uit mijn boeken tot leven en zijn mijn illustraties de basis van een wenskaartenlijn uitgegeven door Lannoo.

MEER BOEKEN VAN PETRA

Van Dromen naar Doen

Van dromen naar doen is een gids voor iedereen die positief in het leven wil staan, met aandacht wil leven en dromen wil verwezenlijken. In veertig hoofdstukken (één voor elke dag) vind je een serie oefeningen en een flinke portie inspiratie, die leiden tot meer inzicht, meer helderheid en de eerste stappen naar het laten uitkomen van je dromen. 

Scroll to Top