fbpx
Skip links

Vergroot je vertrouwen – gratis 7-daagse challenge

Bij jezelf blijven in onzekere tijden, hoe doe je dat? Met deze gratis 7-daagse challenge help ik je om te varen op je innerlijke kompas. Start vanaf 19 maart!

Inspiratie in je mail

Ontvang 19 t/m  25 maart dagelijks een mail met video voor inspiratie

Iedere dag een oefening

Oefeningen die je helpen je angst te verlagen en je vertrouwen te vergroten

Connect met mededromers

Deel je ervaringen en help elkaar in de besloten Facebookgroep

Vergroot je vertrouwen – gratis challenge van 19 t/m 25 maart

Inspiratie, tools en oefeningen om geluk, balans en vertrouwen te vinden in deze onzekere tijden
In een paar weken tijd ziet onze wereld er opeens heel anders uit. En waar het heen gaat, dat weet niemand. Misschien merk je dat ook bij jouw angst en onzekerheid de kop opsteken. Je hoort alle berichten in de media en maakt je zorgen over de gezondheid van jou of je dierbaren, over je baan of inkomsten, over de grote opofferingen die er van iedereen gevraagd wordt.

Deze tijd vraagt om een nieuwe

Maar hoewel dit veel onrust en stress met zich meebrengt, daagt het ons ook uit om opnieuw naar ons leven te kijken. Naar onze keuzes. Wat vind ik echt belangrijk? Hoe kan ik op mijn gevoel vertrouwen? Als mijn toekomst anders wordt dan gedacht, hoe kan ik hiermee omgaan?

 

Ik merk dat ik in deze tijd nog meer dan anders behoefte heb om naar binnen te keren. Om mijn intuïtie te vergroten en op mijn gevoel te vertrouwen. Om mijn angst aan te kijken en vervolgens los te kunnen laten. En om in staat te zijn om met de veranderende wereld mee te bewegen. En zo echt een bijdrage te kunnen leveren.

 

En daarom heb ik – redelijk impulsief – bedacht om hier een online challenge van te maken. Ik heb namelijk inmiddels verschillende technieken ontdekt die heel effectief zijn in het omgaan met emoties, het vergroten van vertrouwen en het helder krijgen van jouw toekomst.

Doe je ook mee? 7 Dagen lang geef ik je iedere dag inspiratie om in te tunen op je innerlijke compas in deze onzekere tijden. Iedere dag ontvang je een email met een video en een oefening, geïnspireerd op inzichten, meditaties of oefeninigen van onder andere Deepak Chopra en Gabby Bernstein. In de besloten Facebookgroep kan je je ervaringen met anderen delen – als je dat wilt. En in persoonlijk contact kan ik je verder helpen om in te tunen op dat wat jij nodig hebt om te bloeien.

Juist in deze tijd heb jij namelijk veel aan de wereld te geven. Want de wereld heeft dringend behoefte aan mensen die naar hun hart luisteren en hun intuïtie weten te volgen. Nu is juist de tijd om stil te staan bij wat je echt wil, en wat je hart echt van je vraagt. We starten 19 maart, dus meld je aan.

Om te dromen heb je geen moed nodig. Om te geloven in je droom wel.

Wat geeft de challenge je:

Emoties en angsten krijgen een plekje

Technieken en tools voor meer vertrouwen

Ontdekken wat voor jou belangrijk is

Meer in contact met je gevoel staan

Je goed kunnen voelen los van de omstandigheden

Wat je eerste stap is om te leven vanuit vertrouwen

Doe mee!

Donderdag 19 maart start de gratis challenge Vergroot je Vertrouwen. Zeven dagen lang iedere dag inspiratie en een oefening om te kunnen vertrouwen op jouw innerlijke kompas.

Van Dromen

naar doen

Dromen over de toekomst voor meer geluk in het nu

Hallo! Ik ben Petra, maker van het boek Van dromen naar doen. Een boek dat je helpt om te ontdekken wie je bent en wat je wil. In 40 dagen ontdek je hoe je met meer compassie, vertrouwen en energie in je leven kan staan en jouw eigen pad kan volgen.

Meer over het boek

Waar droom jij van?

Hoe dromen over de toekomst geluk brengt in het nu

Waarom ik geloof dat het zo belangrijk is om vertrouwen te hebben in de toekomst? Omdat geluk niet afhangt van je omstandigheden, maar van hoe jij met je omstandigheden omgaat. Alleen, dat is soms makkelijker dan gezegd. Zeker wanneer de hele wereld opeens op zijn kop staat. Maar deze wereld vraagt juist nu om mensen die luisteren naar hun gevoel. Die kiezen vanuit hun hart en de wereld de liefde en aandacht geven die het nu vraagt. 

En ook in deze tijd geloof ik dat je mag dromen over een geweldige toekomst. Hoe vaker je jezelf afvraagt waar je van droomt, hoe beter je in staat bent om naar je hart (want die geeft het antwoord!) te luisteren. En hoe makkelijker het wordt om keuzes te maken die daar bij passen. Zo helpt dromen over je toekomst niet alleen om een prachtig leven in de toekomst te creëren, maar ook nu al met meer geluk en liefde door het leven te gaan. 

 

Ik geloof namelijk dat elke keer wanneer je jezelf afvraagt ‘Wat wil ik?’, je even contact maakt met je hart. Het is in feite je ziel die je deze vraag stelt. En je ziel die je een antwoord geeft. De hectiek om ons heen maakt het lastiger om die stem te horen, maar ook belangrijker.  

Maar hoe vaker je jezelf die vraag stelt, hoe beter je in staat bent om er naar te luisteren. Hoe helderder het antwoord binnenkomt. En hoe makkelijker het wordt om keuzes te maken die daar bij passen. Waardoor je dromen steeds dichterbij komen. Alsof dromen een kwestie is van conditie opbouwen.

Ik heb dat zelf een paar jaar geleden voor het eerst echt mogen ervaren. Na een hersenschudding was ik een paar maanden uit de running. Liggend in mijn bed begon ik met dromen. Er was niet veel meer dat mijn flubberende brein aankon :-). Ik droomde over wat ik graag wilde in het leven, en hoe het zou voelen wanneer die dromen uit zouden komen. En dat dromen, dat bleek me zoveel goed te doen. Zonder dat ik het doorhad ontstond zo een nieuwe relatie met mijn hart. Een groeiend vertrouwen in de toekomst zorgde voor een groeiende tevredenheid met vandaag. Grappig toch?

Nu, drie jaar later, zijn er zoveel dromen die uitgekomen zijn.

– Mijn boek ligt in de winkels
– Ik maak illustraties
– Ik mag spreken op events en geef workshops – maar nu even niet 😉
– Ik mag anderen inspireren en helpen met hun eigen dromen

Maar ook nu gaat de verandering harder dan ik bij kan benen. De ene dag ben ik vol vertrouwen, de andere dag overspoelt de grootsheid ervan mij. En toch weet ik: dit komt goed. Er komt hier iets moois uit. Ik ben daarin nodig. En jij bent daarin nodig. Dus laten we samen doen waar de tijd rijp voor is: leven vanuit vertrouwen.

En dus start ik 19 maart met mijn gratis Challenge ‘Leven vanuit vertrouwen’. Zeven dagen lang ontvang je dagelijks een mail met een inzicht en een oefening die je stap voor stap helpt om te leven vanuit jouw innerlijke kompas. En hoe meer mensen meedoen, hoe sterker de energie zal zijn om een positieve verandering in gang te zetten!

Doe mee!

We starten op 19 maart. Zeven dagen lang iedere dag inspiratie en een oefening om te leven vanuit vertrouwen.